maanantai 2. huhtikuuta 2018

Pönttöpää


Olisihan tuon eilisen pyhäpäivän voinut viettää muullakin tavalla, kuin kissan kanssa päivystyksessä. Tätäkin kirjoitan kylppärin lattialla istuen, tuota pikku potilasta vahtien, että se saisi olla hetken ilman kauluria. Kisu majoittuu yöksi yksiön kokoiseen kylppäriimme ja muuten se viettää aikaa ulkona, tallissa tai pannuhuoneessa varaajan päällä. Se ei oikein viihdy sisällä, joten ihan turha sitä on näin potilaanakaan laskea muualle asuntoon.

Hännän päällä on märkivä reikä ja alapuolella palkeenkieli.

Perjantai-iltana kissan sisääntulo kesti ja lauantain se viettikin ison osan päivästä varaajan päällä köllötellen. Vasta iltamyöhään huomasimme ettei se käytä häntäänsä kunnolla. Häntä oli hyvin kosketusarka ja tunsin siinä muutaman ruven. Eilen aamulla kissa oli vaisu ja selkeästi häntään särki. Päätettiin ettei pyhien yli odoteta vaan lähdetään käyttämään sitä lääkärissä. Hännästä ajettiin pätkä karvaa pois ja alta paljastui puremajäljet. Toisessa hampaanjäljen reiässä oli iso palkeenkieli joka olisi miltein tarvinut tikkejä, mutta toivotaan, että lähtee avohaavanakin paranemaan.

"Siis en mä yrittänyt häntää nuolla!"

Toisesta Kisun takatassusta on jo puolet varpaista amputoitu niin ei siitä nyt tarvitsisi töpöhäntäkin vielä tulla. Haavoja pitää nyt suihkutella juoksevan veden alla, antibiootteja ja kipulääkettä hoitona. 

Näin meni meidän pääsiäinen, mites teidän? 
Onko teillä satanut tänään lunta?
Meillä on satanut yöstä lähtien taukoamatta,
 joten lunta on tullut sellaiset parisenkymmentä senttiä!

8 kommenttia:

 1. Voi Kisu ♥ Täältä toivotaan sinulle erittäin pikaista parenemista!
  Hurjan näköinen tuo häntä.... :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toissa päivänä häntä vasta hurjan näköinen olikin, kun tuosta päälimmäisestä reiästä irtosi rupi ja alta tuli mätää; puhdistuksen jälkeen jäi syvä reikä. Nyt vasta alkaisi vaikuttamaan, että häntä alkaisi (ehkä) parenemaan. <3

   Poista
 2. Voi pientä murua. Onneksi hänellä on hyvä palvelusväki hoitamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirveätä, kun lemmikki sairastaa. Lemmikin sairastuessa pitäisi kyllä saada töistäkin vapaata. Kisu on osoittanut kiitollisuutta hoidostaan niin täydestä sydämestään, että päälle kahdensadan euron eläinlääkärimaksu ja kylppärin lattialla vietetty vapaa-aika ei tunnu hukkaan heitetyltä. <3 On tuo kyllä niin rakas karvapallero. <3

   Poista
 3. Silityksiä ♥ Hyvä että huomasitte, kissathan osaavat niin taitavasti sairautensa piilottaa.Toivottavasti lähtee pian paranemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta alkaa näyttämään, että ehkä häntä olisi parempaan päin. <3
   Toissa päivänä tuosta päälimmäisestä reiästä lähti rupi ja sit häntä vasta kaamean näköinen olikin, kun siitä tuli mätää ja puhdistuksen jälkeen siinä oli syvä reikä.
   Kyllä se todellakin hyvin osasi esittää tervettä ja piilottaa kivun!

   Poista
 4. Hui kamala! Halirapsutuksia ja pikaista paranemista sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän meinasi usko jo loppua, kun toissa päivänä tuosta päälimmäisestä reiästä lähti rupi ja sieltä pursusi mätää. Tänään häntä on lähtenyt jo nousemaan yöspäin, eikä se enää niin vahvasti reagoi hännän kosketukseen. <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...