maanantai 13. heinäkuuta 2020

Sapokan vesipuisto ja Katariinan meripuisto

Perhe Moisku istahti autoon ja löysi tänään itsensä Kotkasta. Koko matkan satoi vettä ja salamakin nähtiin, mutta Kotkaan saavuttua aurinko paistoi ja lämmitti mukavasti. Keli ei paljoa parempi edes olisi voinut olla.  Kävimme ensin kiertämässä upean Sapokan vesipuiston ja nautimme samalla Porvoon jäätelöt. On kyllä niin kaunis ja hyvin hoidettu puisto! Puistossa on valtavasti mielenkiintoisia yksityiskohtia, kun vain malttaa katsella ympärilleen. Puistossa olen käynyt muutaman kerran aikaisemminkin.Sapokan jälkeen ajettiin Katariinan meripuistoon. Sitä voin lämmöllä suositella etenkin lapsiperheille! Viihtyisä ja käymisen arvoinen puisto kierrellä ilman lapsiakin, mutta puisto tarjoaa hurjasti maksutonta viihdettä etenkin lapsille. Puiston portilla oli jäätelökiska, mutta itselläni alkoi tekemään jotain suolaista mieli. Aikaa tuolla saa kulumaan, joten ensi kerralla nappaan meille kunnon eväät mukaan!Olipa kiva päivä ja lapsikin oli käytökseltään ihan täyden kympin pikku reissulainen. <3 Leevi, kun vähän kasvaa niin pitää varmaankin tulla ihan yötä Kotkaan viettämään. Poika tulee esim. Maretariumistakin varmana tykkäämään. Oletko sinä käynyt Sapokassa tai Katariinan puistossa?

6 kommenttia:

 1. Onpa hienoja puistoja ja todella lapsiystävällisiä. Kaunista seutua ja onneksi sääkin teitä suosi.Kotkassa en ole koskaan käynyt, joten kyllä kotimaassa koluttavaa riittäisi etelästä pohjoiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää näytti niin ankealta koko matkan, että teki mieli kääntyä ympäri. Tällä kertaa ennusteet onneksi piti paikkansa ja sade kiersi kohteemme. <3 Kyllä Suomesta löytyy upeita matkakohteita. <3

   Poista
 2. Kotka on sellainen paikka mihin haluaisin useamman päivän vierailulle! Ja juurikin tuo majakkapuisto on mullakin "to-go -listalla". Lisäksi mm. merimuseo, vanha merimiesten kapakka jne jne jne.
  Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ehdottomasti kannattaa mennä useammaksi päiväksi! Myös retket Kotkan saariin on aivan ihania! Me ollaan vietetty Kotkassa yks yö upeassa sviitissä. Huoneessamme oli ilmastointi rikki ja kun menin respasta siitä kyselemään niin ystävällinen respan täti ojensikin sviitin avaimet. <3 Se oli erittäin kiva reissu. ❤️

   Poista
 3. Minä kävin ensimmäistä kertaa Sapokan vesipuistossa heinäkuussa ja se oli hieno. Itselleni oli yllätys, että Kotkassa on niin paljon nähtävää. Aion vielä joskus palata ainakin Langinkosken keisarilliselle kalastusmajalla siten, että ehdin museoonkin sisäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, jäänyt kokonaan viestisi huomaamatta.
   Muo tekisi mieli jo tänä kesänä vierailla Kotkassa uudelleen. 😍

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...