sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Kevättä odotellessa

Kevään tulo otti hieman takapakkia ja miltein joka päivä on tullut lunta. Ensi viikolle on onneksi luvattu todella kauniin näköisiä päiviä. Jospa sitten lumet alkaisi saamaan lopullisesti kyytiä. Kylmyys jo riittäisi.

Olemme suunnitelleet alakerran wc remonttia ja purettiin sieltä jo kalusteita pois. Nyt odottelemme uusista kalusteista tarjouspyyntöä ja yritetään päästä ratkaisuun wc:n pintamateriaaleista. Kivoja vahtoehtoja olisi niin paljon, että meinaa olla valinnan vaikeutta. 

Pellollamme on ollut ihana hankikanto, joten olemme tehneet taaperon kanssa metsäretkiä pellon toiselle puolelle metsään. Retkillä ollaan nähty mm. bambin pissaa, pattipuu, ketun ja hiiren jälkiä ja heinäpaaleja. Omaan takapihan puolen hehataarin metsäämme olemme rakentaneet piilopaikka majaa.
Kärrylenkit ja hevostouhut on taaperosta ollut nyt erityisen mieluisia ja kärrylenkeille ollaankin lähdetty ihan taaperon omasta toiveesta. <3 Vähän ollaan jo pääsiäisaskartelujakin tehty.

Tänä vuonna ajattelin pistää siemenet tooosi aikasin itämään. En vain ole saanut aikaiseksi, kunnes nyt vasta. No ei onneksi vieläkään myöhäistä ole. Laitoin itämään chiliä, paprikaa ja tomaatteja.Helppojen jogurtti-ruisrieskojen ohje löytyy keittiöblogista.


Tällaista meille kuuluu tällä kertaa. Onko teillä vielä paljon lunta?
Löytyiskö teiltä postaustoiveita? Mistä haluaisitte minun kirjoittavan postauksen? :)

8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja touhuja.

  Voi ihme tuota yhtä kuvaa missä ensi silmäyksellä näytti karhu kiipeävän puunrunkoa pitkin.

  🐻 Ja taapero taapertaa. 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsässä, kun näkee tuon pahkuran puiden välistä niin kyllä se ensi silmäyksellä eläimeltä näyttääkin. 😅
   Meidän taapero onkin kova taapertamaan. 💕😊

   Poista
 2. Ompas Kisulla taitava ote ratsastukseen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pysyy tuolla selässä oikein vakaasti ponin liikkuessakin, joten sangen taitava ratsastaja se on. 🥰

   Poista
 3. Mukavia huhtikuun kevätpäiviä Sinulle 🥰 ihanaa kun alkaa olemaan jo hieman lämpöisempiä päiviä 🥰

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On kyllä ollut ihania kelejä ja lumet saanut kyytiä. ❤️

   Poista
 4. Onpas taaperokin jo kasvanut isoksi apumieheksi:) Kivaa kun on puuhasteltavaa kotipiirissä, ei tule aika pitkäksi. Mukavaa kevään odotusta, täällä alkaa jo olla maa paljaana, vihdoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahden kuukauden päästä tuo taapero täyttää muka jo 2v. En tiedä mihin mun vauva katosi. Siitä on kyllä kasvanut ihan mahtava poju. Todella toimelias ja puuhakas ja saa kyllä taidoillaan joka päivä meidät hämmästymään. ❤️ Täälkin lumet jo suli ja nyt vaan toivotaan paljon aurinkoisia kevätpäiviä! ❤️🌞

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...