lauantai 24. joulukuuta 2016

Rauhallista Joulua!


Viime jouluna maa oli sula, paistoi aurinko ja lämpömittari näytti plus neljää astetta.
Tänä jouluna sataa vettä, joka taitaa sulattaa viimeisetkin lumen rippeet ja lämpömittari näyttää plus kahta astetta. Viikko sitten oli vielä oikein kauniin lumista ja muutama pakkasaste.

24.12.2016

10 kommenttia:

 1. Rauhallista joulua sinulle läheistesi ja eläinystävien kanssa!

  VastaaPoista
 2. Niin ne joulunpäivät taas hurahtivat ihan liian nopeasti. Mukavia välipäiviä!<3 Mahtavaa, että olet päässyt lenkkeilemään! Mustaa jäätä on ollut, joten varovasti, varovasti...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu meni hirmu nopeasti! :D Yöllä satanut lumi on niin kaunis, mutta olisi voinut jäädä satamatta. Tai tulis nyt sit ihan kunnolla lunta. Lenkkeily tuntuu niin jalassa, kun koko kropassa todella hyvältä! Mutta tänään sai taas jännittää, pitääkö kepukka vai luisuuko alta. Liikkuminen ei ollut niin rentoa. :,/ Pitää varmaan mennä lenkit suorittamaan heinäpellolle; sen pinta vaikuttaisi hyvältä. :D Mukavia välipäiviä! <3

   Poista
 3. Ihanat kuvat...paitsi tuo viimeinen ja ihan vaan tuon sään takia. Täälläkin oli musta joulu =(.

  VastaaPoista
 4. Mistä massasta ja miten nuo kissantassu sydämet on tehty? Tahtoisin tehdä samanlaisia, kissasta, koirasta, pupusta ny ainakin. Mut mun käsityöpeukalo on ilmeisesti jäänyt jo >40 v sitten synnärillä käärönä maatessani oven väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, jäänyt kommentti ihan huomaamatta! Tassukoristeet tein ilmakuivuvasta massasta. Kaulitsin ja painelin taikinaan kissalla jälkiä ja sen jälkeen painoin tassunjäljet piparimuotilla irti ja tein pillillä reiät. Maalasin askartelumaalilla ja vähän sivelin lakkaa pintaan. :D
   http://www.tuuliadesign.fi/tuotteet.html?id=33/302

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...