sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Viikkoni kuvin

Alkuviikosta kitkin viimeisen kukkapenkin, ihastelin syysastereita, herkuttelin puutarhavadelmilla suoraan pensaasta ja ihmettelin isoa mansikkaa. Keskiviikkona satoi hento lumikerros ja siitä lähtien on ollutkin pakkasasteita, joten lumi on pysynytkin maassa. Lauantaina syntyi jo ensimmäinen jäälyhtykin. 

On tullut leivottua banaanipiirakkaa, omituisten otusten kerho-muffineja ja harjoiteltua joulua varten piparin koristelua. Tänään vierähti päivä Lahden messukeskuksessa Kätevä&Tekevä messuilla nukkekotiharrastajien arpoja myyden ja minitöitä ihastellen. Kiva viikko!!


8 kommenttia:

 1. Sulla mahtui viikkoon vaikka mitä kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt mitään kovin ihmeellistä, mutta kivan leppoisa viikko kuitenkin. :D

   Poista
 2. Hei. Vieläkö jalkasi on murtunut, kun kuvassa näkyy kyynärsauvat? Tuntuu olevan pitkäaikainen vaiva, valitettavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se edelleenkin on poikki. Kuun loppupuolella saan lisätietoä missä luutumisen kanssa mennään. Jos sittenkään ei mitään ole tapahtunut, niin aletaan harkitsemaan luudutusleikkausta. Ollut tässä vähän tällainen erilainen vuosi. :) Oli sen verran vaikea vamma. Ei voi kuulemma edes murtumana puhua, että ihan oletettavaa, että aikaa tässä tulee menemään. Kuulemma puolitoista - parikin vuotta voi mennä, että olen jälleen työkuntoinen. :P Kudostuhoa ja rautaa on niin paljon, että siellä ei meinaa olla aineita, jotka luuta alkaisi muodostamaan. :)

   Poista
 3. Aika veikeää, että marraskuussa on saanut keräillä vadelmia! :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vadelmapensaat on vasta tänä keväänä istutettu, joten ovat vielä aika pieniä. Hauskaa, jos tulevina vuosina pystyisikin ihan piirakankin sadosta pyöräyttämään näin loppu syksystä. :,D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...