lauantai 6. huhtikuuta 2019

Keittiö ennen ja jälkeen remontin

Ei mennyt läppärin huolto ihan nappiin. Kone lähtee taas ensi viikolla takaisin huoltoon. Uusi akku ei lataudu, vaan konetta joutuu pitämään piuhan päässä. Odotetun keittiö postauksen pääsin sentään nyt teille tekaisemaan. Olihan tämä iso projekti, mutta lopputulokseen olen erityisen tyytyväinen! Uusi keittiö on käytännöllinen ja valoisa. Uuden isomman ruokapöydän valmistumista vielä odottelemme. 

Valmiiksi kasattuina tulleet keittiön kaapit on tilattu Veljekset Ovaskalta. Suunnittelin keittiön itse ja kaapit on tehty täysin mittatilaustyönä. Kaapit ja saranat on laadukkaan tuntuiset. Voin todella suositella Ovaskaa! 

Keittiöremontti lähti liikkeelle leivinuunin purkamisella. Sitä ei tullut seitsemään vuoteen käytettyä ja sen päällinen toimi lähinnä vain romun kerääjänä. Nuohoojamestarin kehuman vanhan puuhellan saimme sentään säästettyä. Leivinuunin tilalla on nyt käytännöllisempi ruokakomero.

Evakkotilan kaikki puumateriaalit on aikoinaan sahattu ja höyläytetty oman metsän puista, niin kuin myös keittiön katon "sormipanelit". Halusin ehdottomasti säästää kauniin, hyvin tehdyn ja siistin katon sellaisenaan, mutta huone kaipasi valoa, joten katto käsiteltiin valkoiseksi.

Lattiamateriaalina pysyi muovi, mutta muovimatto vaihtui vinyylilaattaan. Lattian kuvionti jäljittelee liuskekivilaattaa. Materiaali on kosteudenkestävää, helppohoitoista ja iskuja kestävääkin.

Koko keittiön materiaalikustannukset uusine kodinkoneineen pysyivät budjetissa, eli kymppitonnissa.

ENNEN 


JÄLKEEN

Keväisen aurinkoista viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Onpa melkoinen muutos. Uusi keittiö näyttää ihastuttavalta.
  Aurinkoista viikonloppua, onnellista odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Nyt keittiössämme on ainakin kaipaamaani valoisuutta. <3

   Poista
 2. Iso muutos :) Olet varmasti onnellinen uudesta kauniista ja valoisasta keittiöstä.
  Hyvää kevään jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuin huoneeseen olisi tullut lisää neliöitäkin, vaikka pikemminkin keittiö jopa pieneni hieman. :D Seuraavaksi päästään olkkarin ja lapsen leikkihuoneen kimppuun. <3 Aurinkoisia kevätpäiviä! <3

   Poista
 3. Teiän uus keittiö on niiiiin ihana!! <3 Ottaisin tuollaisen keittiön milloin tahansa. Kyllä siellä nyt kelpaa kokkailla ja leipoa. On tilaa ja valoa!! Ja mikä tärkeintä - että se on just sellainen kuin itse on halunnut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Vaikka keittiön malli ja tavarat pysyivät aika lailla samoilla paikoilla, niin keittiö tuntuu paljon käytännöllisemmältä ja tilavammalta. Ja tää valoisuus <3 <3. Ootaan jo niin, että saadaan isompi pöytä niin mahdutaan ystävien ja tuttavien kanssa kunnolla kahvittelemaan ja haluan opetella tekemään kivoja kattauksia. :D

   Poista
 4. Täällä myös keittiöremontin keskellä parhaillaan. Toivottavasti lopputulos näyttää tässäkin torpassa yhtä kivalta, modernilta ja valoisalta kuin tuo teidänkin keittiö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa saada vihdoin koti näyttämään omalta. <3 Eihän me olla asuttu tässä kuin vasta seitsemän vuotta. xD Viel on tehtävää, mut onneksi keittiö oli vaikein kohde, joten loput huoneet toivottavasti tulee vähän ripeämmin kuntoon. :D Tsemppiä sinnekkin rempan keskelle! :D

   Poista
  2. Kiitti! Onhan nuo remontit aina vähän pepusta, kun koko talo on ihan sekaisin yhden huoneen ollessa käytännössä pois käytöstä, mutta lopputuloksen vuoksi sen kyllä sitte jaksaa. :D

   Poista
 5. Hieno uudistus ja kiva tuo ruokakomero :) Mie muuten tein uuden blogin mun tulevalle talolle (tai siis onhan se jo mun, mutta en asu vielä siellä :D) remppajuttuja ja puutarhanhoitoa luvassa ^_^ https://luhtamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun linkitit blogisi; liityin heti seuraajaksi, kun näytti niin mielenkiintoiselta! <3 Onnea uuteen kotiin! <3

   Poista
 6. Minä täällä blogi maailmassa kuljeskelin ja sinun blogiisi törmäsin ja ensimmäisen postauksesi luettuani päätin että jään seuraamaan blogiasi ja liityin heti lukijaksikin.
  Todella suuri muutos on tapahtunut teidän keittiössa. Onneksi pystyitte säästämään tuon puuhellan. Tuo kuivaruoka kaappi on tosi hyvä idea ja nuo kaapit joissa on ylhäällä lasikaapit on aivan ihanat.
  Tuleppas sinäkin käymään aurinkokujalla kylässä.
  Rauhallista ja iloista pääsiäisen aikaa sinulle.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...