torstai 13. lokakuuta 2016

Lokakuu (MakroTex)

Pienen Linnun tämän viikon Makrotex haasteen teemana on Lokakuu. Tästä pääset katsomaan muidenkin lokakuu-postauksia.

Oma lokakuuni on pitänyt sisällään mm. suklaaöverikakun leivontaa huvin vuoksi, peli-iltoja, joulukorttien askarteluja ja nukkekoti näpertelyjä. Samanlaisena tulee varmaan lokakuu jatkumaankin. Suuressa Snadissa on myös aikomus lähteä käymään. 

Eilen osallistuin Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajien kerhoiltaan, jossa valmistimme ilmakuivuvasta massasta kukkaruukkuja. Viimeistelyt jäivät kotitehtäviksi ja aionkin yrittää saada ruukut vielä tänään valmiiksi. Niistä teen varmaankin nukkekotiblogiini oman postauksen. FINN AIMO oli kerhoillassa myymässä valmiita nukkekodin esineitä, mutta onnistuin olla ostamatta yhtikäs mitään, vaikka tarjolla olisi ollut vaikka mitä ihanaa. Itseäni harrastuksessa kiehtoo juurikin sen oman kädenjäljen näkeminen, joten pyrin tekemään mahdollisimman paljon itse.  :)

Alin kuva on otettu tänä aamuna rappusiltamme. Kuvasta näkee huonosti, mutta takana kynnöksen päälle ilmaantui jo kevyt lumikerros!  Pieni Lintu - MakroTex challenge

23 kommenttia:

 1. Oi mikä upea suklaahoukutus !!!
  Askartelukin vetää puoleensa ja kiva heppakin tuolla luuraa.
  Tosi mukavat lokakuun meiningit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin sain tehtyä kakun miun makuun; eli super makean! :P Murtuneesta koivesta ilo irti; kerrankin löytyy aikaa askartelulle. :D Tippa heppa oli juomaan tulossa, mutta poni jäi hamuamaan heiniä laitumen perälle. :)

   Poista
 2. Voi miten käsillätekopainotteiselta ja hauskalta lokakuusi kuulostaa. Kivoja, iloisia ja herkullisia kuvia.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ottaa murtuneesta jalasta ilo irti; ei normaali arjessa meinaa askarteluille aikaa jäädä. :D

   Poista
 3. Tuo kakku maistuisi nyt iltapalaksi hyvin :) Mukavaa lokakuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kakku oli kyllä erityisen onnistunut ja maku vain parani levätessään. Viimeinen pala parin päivän päästä oli kaikista herkullisin :D Mukavaa lokakuuta!

   Poista
 4. Monenlaista puuhaa lokakuussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo irti murtuneesta säärestä. Tällaiselle puuhastelulle ei normaalisti jäisi aikaa. :D

   Poista
 5. Tuo kakku, ei ole totta! Huokaus!

  Auts, murtunut sääri, toipumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) 10kk tässä tätä koipea jo potenut; eikä vaan meinaa luutua. Mutta itse murtuma (vaikka luu tuli jopa ratsastussappaasta läpi..) ei sattunut eikä ole kyllä senkään jälkeen särkyjä ollut. :D

   Poista
 6. Herkullinen tuo eka kuva. Kauniita lokakuisia askareita.

  VastaaPoista
 7. Kauniit on askareet ja herkullinenkin.

  VastaaPoista
 8. Vaikka tuo lokakuun kuva onkin aika herkullinen, täytyy sanoa että tuo bannerikuva kyllä pistää haikailemaan oman hevosen ja tallin perään! Vaikka siippa yrittää sanoa ettei se hevonen mahdu meidän pikkuriikkiselle takapihalle, haaveilen silti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata haaveilla. Ihanathan nuo tuossa keittiön ikkunan alla ovat, mutta hevoseton on huoleton ei ole mikään tuulesta temmattu sanonta! :) Samalla summalla kävisi pari kolme kertaa viikossa ratsastustunnilla; ilman huolen häivää, ihanassa, valoisassa kuivassa maneesissa. Vatsataudin jyllätessä voi heikossa hapessa jäädä pöntöä halimaan. Ei tarvitse irtokenkiä tihrustaa hämärän laskiessa heinäpellolta kaatosateessa. Ei tarvitse herätä keskellä yötä vahtimaan kultamussukan syömisiä. Ei tarvitse pohtia olisikohan hepalla jokin vaiva; mitä sen kanssa uskaltaa tehdä vai olisiko parempi kääriä kuplamuoviin. Sopivan satulan ja ruokinnan löytäminen se vasta tiedettä onkin... turve on aina loppu, rehujakin pitää tilata, huonon heinävuoden vuoksi heinää ei meinaa saada mistään, aina on se aika kun pitää tutkia kakkapalleroita ja hommata matolääkkeitä, trailerikin pitää jossain välissä katsastaa ja rokotusket ja hampaat hoidattaa, loimia paikkailla, laidun purkaa, laidun rakentaa, vesiputket jäässä.. :,D <3

   Poista
 9. Nami mikä kakku! Jos tuon jälkeen tekee vielä suklaata mieli, niin pitää syödä toinen kakku. Ai niin se joulu on tulossa, tosiaan jos kaikille askartelisi kortin niiden teko pitäisi aloittaa. Mukavan oloista lokakuuta sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon kakkuun tuli kyllä ihan kiitettävästi suklaata. :P Kovaa vauhtia joulu tuntuu lähestyvän; joulusuklaatkin ovat olleet jo muutaman viikon kaupoissa. :D Pitäisi vissiin ruveta jo joululahjojakin katselemaan. :) Mukavaa lokakuuta!

   Poista
 10. Nyt alkoi kyllö mieli tehdä suklaata.
  Ja muita kivaa aktiviteettia lokakuusta löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat puuhailuja mitä olen voinut murtuneen säären kanssa puuhata. Täytyy ottaa ilo olotilasta irti, kun ei tällaiseen normaalisti ole aikaa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...