tiistai 11. lokakuuta 2016

Emalimukien keräilyä

Olen aina halunnut alkaa jotakin keräämään, mutta en ole keksinyt mitä. Jonkinlaiset esineet, mitä voisi yrittää kirpputoreilta bongata / ale koreista. Esineet eivät saisi olla isoja, enkä missään nimessä haluaisi alkaa niillä kotiani sisustamaan. Hintakaan ei saisi kohota pilviin.

Kulahtanut emalimuki veti kirpputorilla puoleensa. Siinä se oli; etsimäni täydellinen käräilyesine! Mukissa on kenties ollut vettä ja se on jäätynyt. Pohja on kupera ja keinuva. Hintaa alle euro. Niin söpö!
Ennestään meiltä löytyi kaksi vanhempaa punaista erikokoista emalimukia, sekä uudempi mansikkamuki. Anoppi toi vielä omista kätköistään neljä mansikkamukia lisää. 
Lähinnä haluaisin nuita vanhempia mukia. Uudetkin olisivat aivan ihania, mutta en ole niistä valmis paljoa maksamaan. Mukit tulevat saaman paikan tallin vintille tulevasta oleskelu/työ/museo tiloista. 

Ihana keräilyesine, jossa ei lommot ja kolhutkaan haittaa, vaan pikemminkin päin vastoin. Tallin vintillä vaihtelevat lämpötilatkaan ja ilmankosteuskaan ei tee näille pahaa. <3 


7 kommenttia:

 1. No hei nämä on kyllä makeita! Eikä mene rikki. :D Kivaa päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on tosiaan hyvä puoli, että ei tarvitse pitää, kuin perhosta kämmenellä ja kääriä pumpuliin. Kestävät vaikka kissa kävisi vähän käpälän kanssa testaamassa näiden lentävyyttä... (Tiedän, että se niin tulee varmaan tekemäänkin..) :,D

   Poista
 2. Toivottavasti saan pidettyä innostukseni vain mukeissa. Emaliastiat ovat aivan ihania, mutta pelkät mukit saisin pidettyä kohtuullisen pienessä tilassa. :D

  VastaaPoista
 3. Kivoja mukeja. Minäkin etsin kirppareilta tavaroita, joissa hinta ei ole kohonnut pilviin. Se ei olekaan helppoa puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin, ihmiset osaa pyytää tavaroistaan melko suolaisia hintoja. :/ Jos saan vain muutamalla lisäeurolla kaupasta tavaran ihan uutena, niin en todella osta toiselta käytettynä. :)

   Poista
 4. Kivat mukit. Mä olisin saanut joskus mummulasta emalimukeja...en ottanut silloin...tulin katumapäälle ja sitten harmikseni huomasin ne siskon mökillä. Se oli mennyt ottamaan ne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on käynyt muutaman arvolasin kanssa vähän samanlailla. Mummi tarjosi, mutta en kehdannut ottaa; mummin kuoltua serkku oli napannut ne heti itselleen. Se oli sit myöhäistä niistä enää haaveilla. :/ :) Inhosin ennen emaliastioita, mutta jotenkin niihin vaan on alkanut lämpenemään ja ovatkin aika söpöjä. :P

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...