tiistai 25. lokakuuta 2016

Blogger Recognition Award tunnustus

Sain Mansikkatilan mailla blogin Tainalta Blogger Recognition Award tunnustuksen. Kiitos! <3


Tunnustuksen saaminen tuo mukanaan velvoitteita. Tässä säännöt lyhyesti:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.

Aloitin blogin pitämisen kesällä 2012 Markanpilkkuja blogilla. Olimme sinä keväänä sukupolven vaihdoksen myötä muuttaneet tänne mieheni lapsuuden kotiin ja hommanneet hevoset. Bloggaamisen tarkoitus oli pitää samalla itselleni pientä päiväkirjaa tekemisistämme. Muisti, kun on niin lyhyt niin on ihana sellailla omia vanhoja postauksia... :) Markanpilkkuja alkoi olemaan kovin sekava, joten päätin elokuussa alkaa herättämään uutta Koivikon Katveessa blogia ja erottaa kokkailut ja nukkekotiharrastuksen vielä omiin blogeihinsa. 

Uusille bloggaajille annan neuvoksi olemaan oma itsensä ja tekemään postauksista juuri oman näköiset. Kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa! Vieraile ahkarasti muiden blogeissa ja jätä vierailustasi muistoksi kommentti.  Maltti on valttia ja kärsivällisyyttä ja aikaa tarvitaan.

25.10.2016

10 kommenttia:

 1. Niinpä...muisti kun on niin hyvä, mutta lyhyt =). Voi tarkistaa blogista asioita =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään just ottaa sääkuviakin blogiini ihan sen takia, että ei sitä edes vuoden takaista keliä muista. En nyt enää edes muista miten viime kevät eteni sään puolesta.. Ja tosiaan blogista on todella hyvä tarkistaa mitä sitä on tullut milloinkin tehtyä. :,D

   Poista
 2. Kiitos tunnustuksesta <3 Otan haasteen mielelläni vastaan :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta! Mukava yllätys - olin matkoilla enkä päässyt välillä nettiin. Palaan asiaan kun aika antaa myöten.

  VastaaPoista
 4. Ihan onnesta mykkyrällä ♥ Kiitos todella paljon tunnustuksesta!Minä olin mennyt sitten viisaana vaihtamaan asetuksia niin että kaikki kommentit piti hyväksyä ja blodina ihmettelin miksiköhän ei kukaan kommentoi kunnes tajusin että ne tosiaan Pitää käydä hyväksymässä :D Siksi huomasin tämänkin vasta nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 :)

   Likaa on hienouksia säädettäväksi; minäkin onnistuin saamaan puhelimestani facebookviesteistä ilmoutuksen pois, joten nyt joudun menenemmän ihan katsomaan mesengeriin olenko saannut viestejä. Pelkkä vilkaisu puhelimeeni ei enää riitä. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...