lauantai 8. lokakuuta 2016

Vanhaa mustaa ja valkoista

Osallistun näillä kuvilla Nauran auringolle blogin mustaa ja valkoista haasteeseen. Tällä kertaa teemana on; vanha. Vanhaa esineistöä löytyy niin pihaltamme, kuin tallin vintiltäkin. Tallin vintille onkin esineille pikku hiljaa syntymässä pientä museotilaakin. 
Tästä pääset ihastelemaan myös muiden teemaan liittyviä postauksia.  
8 kommenttia:

 1. Onpa ihania, historiaa henkiviä esineitä ja hienoja kuvia niistä! Suosikkini on tuo traktori - on varmasti nähnyt paljon elämää. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa tuo vanha traktori osaisikin kertoa mitä on nähnyt! Traktori ei ole tämän tilan vanha kone, mutta tiedän ehkä vähän sen historiasta, josta olisi kyllä hyvin mielenkiintoista kuulla enemmänkin. :)

   Poista
 2. Upeat kuvat vanhoista esineistä! Meilläkin oli tuollainen traktori lapsuudenkodissa jo käytöstä poistettu. Minusta se oli lapsenakin jo niin kaunis ja kuvailin sitä veljen kameralla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo majuri-traktori nyt ainakin toistaiseksi vain olla ja möllöttää hallin takana, mutta meillä on myös vuoden 61 nuffield-traktori ihan ajo ja työkuntoisenakin. :D Vanhat traktorit on kyllä hirmuisen suloisia! <3 Kiitos kivasta haasteesta!

   Poista
 3. Ooh, tuo traktori on ihana!

  Näin kaupunkilaisena kaikki kuvasi ja esineistö on niin eksoottista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään valtavasti vanhoista talonpoikais aikaisista esineistä. Odotan kovasti, että saan murtuneen sääreni siihen kuosiin, että pääsisin tallin vinttiä sisustamaan ja "museota" luomaan. :)

   Poista
 4. Melankolisia tunteita herättäviä kauniita kuvia.
  Tulee muistoja mieleen, samoja esineitä löytyy myös lapsuuden kodista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ennen on valmistettu kauniita käyttöesineitä. On kyllä ollut todella taidokkaita käsityöläisiä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...