lauantai 1. lokakuuta 2016

Markkua tervehtimässä

Lähdimme eilen yhdeltä ajamaan kohti Uuraisten Hirvaskangasta, appivanhempani myöskin kyydissä. Vajaan kolmen tunnin päästä saavuimme määränpäähän, Palsanmäen Huutokaupan parkkipaikalle. Yllätyimme miten pienet puitteet olivatkin. Kannatti siis olla ajoissa paikalla niin saimme istumapaikat sisältä. Ulkoistumapaikoiltakin olisi nähnyt hyvin, mutta syyskeli toi istujille viileät tunnelmat.

Näytti, että huutokauppa ei kauaa kestäisi, mutta meklaamista riitti reiluksi kolmeksi tunniksi. Oli myös mielenkiintoista seurata tv-ryhmän toimintaa ja kuinka ohjelmaa rakennettiin siinä samalla paperille. Nyt juhlittiin pullakahvein Akin ja Helin 10-vuotista uraa huutokaupan peräsimessä. Kuuluisat rähmäpullat jäivät maistamatta, mutta herkullisia olivat voisilmäpullatkin. 

Kotona oltin vasta kahdentoista jälkeen. Oli kuitenkin antoisa päivä, joten kyllä kannatti retkelle lähteä. Mitään ei tullut huudettua. Kuparipannun hintakin pompsahti heti päälle sataseen, samoin kuin himoitsemani Kekkos-taulun ja Pekka ja Pätkä julisteen. Oikeastaan mikään tuote ei tainnut lähteä pilkkahintaan. Iso osa esineistä myytiin ennakkotarjousten perusteella.4 kommenttia:

  1. Huutokauppakeisari on niin hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva oli käydä katsomassa livenä, mutta ohjelmaa on mukavampi katsoa telkkarista. Ohjelmaan oman jännityksensä tuo se, kun tietää millä hinnoilla Aki ja Heli ovat tuotteet ostaneet ja keneltä ovat ostaneet. Ne eivät tule livenä ilmi. Penkin varaus ja sen jälkeen vielä kolme tuntia penkissä istumista huutokaupan ajan, sai ahterin puuduksiin. :,D Vaikka pääsimme sisälle, niin vähän varpaitakin paleli. Olin sentään pukeutunut muuten lämpöisesti. Arvoin lähtiessä, että kehtaanko vetästä tuulipuvun pälle, jotta alle saisin kunnon kerrospukeutumisen. Onneksi kehtasin, niin minulla oli sentään muuten lämmin! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...