torstai 29. syyskuuta 2016

Alkuviikon hengailuja

Kuvapläjäys alkuviikostani olkaa hyvä ja vähän tuotetestaustakin. :)Hevosten tarhan reunassa kukkii koristemansikka kauniin vaaleanpunaisena.Uusi grilli testattu toimivaksi ja oikein näppäräksi.. 

Polenta sopii loistavasti lohkoperunoiden kuorrutteeksi.


Sitkeä gerbera! Kukka kerkesi jo rupsahtamaan lähes hengettömäksi, mutta toipui sisälle päästyään ja alkoi kukkimaan.


Pääsin Erisan Kirjo Pyykinpesubletti testaajaksi. Erisania olen aiemminkin käyttänyt pyykinpesussa ja pitänyt ihan hyvänä merkkinä. Pesutabletit ovat kuitenkin ihan uusi tuttavuus. Muunkaan merkkisistä pesutableteista ei ole kokemusta.


Erisanissa pidän hyvänä suomalaisuutta. Oletan myös, että ovat melko turvallisia, koska tuotteiden mainostetaan soveltuvan myös herkille ihoille ja on saanut allergia- ja astmaliiton tunnustuksen. 


1 - 2 tablettia riippuen pyykin määrästä, sujautetaan pesukoneen rummun pohjalle, pyykkien alle. Tabletteja ei saa laittaa pesuainelokeroon, joten pesuainelokero pysyy puhtaana!


Kokeilin tuotetta pyyhkeille. En käyttänyt huuhteluainetta, jotta se ei vaikuttaisi pesutulokseen. Tablettia oli helppo ja siisti käyttä. Lopputuloksena puhtaat pyyhkeet, jotka tuoksuivat raikkailta, mutta neutraalilta. En kyllä keksi tableteista mitään negatiivista sanottavaa. Voisin ehdottomasti ostaa näitä jatkossa, jos hinta ei ole kovin paljoa normaalia nestemäistä pesuainetta suurempi. Oletteko te testanneet pyykipesutabletteja?


Tänä iltana meillä vietetään lautapeli-iltaa. Loistava syy leipoa siis porkkanapiirakka. ;)


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...