tiistai 27. syyskuuta 2016

Palkkionmetsästystä

Eilen selatessani Instagramia silmiini osui Hiddme ilmotus. Onko Hiddme sovellus teille tuttu?
Hiddme on digitaalinen konsulentti, joka tutustuttaa kuluttajat tuotteisiin ja ohjaa asiakasvirtaa jälleenmyyntipisteisiin. Postaukseni ei ole mikään maksettu postaus. Vaan aina, kun jotain saa ilmaiseksi niin tottakai mielenkiintoni heräsi ja latasin sovelluksen.

Hiddmeen ilmaantuu palkintoja, joita on rajoitetetu määrä ja rajoitetun ajan. Palkinnon saa lunastettua menemällä osoitettuun paikkaan, jossa vasta lunastusviestin saa aukaistua. Sovellus vaatii, että sijantisi on päällä. Palkintoja kohteessa voi olla vain yksikin ja sen saa kuka kerkiää ensimmäisenä paikalle. Palkintojen jäljellä oleva määrä näkyy sentään sovelluksessa.
Kiinnostuin sovelluksesta etenkin koska lähi Citymarketissamme oli tarjolla palkintona Apetit Mexican kasvispihvipaketti ilmaiseksi, sekä Hiddmen yllätyspalkinto. Paikan päälle saavuttuani sain avattua Apetit viestin, jossa kerrottiin, että saat ottaa pihvipaketin pakastealtaasta ja viestiä kassalla näyttämällä, myyjä kuittaa sen lunastetuksi. Sain myös avattua yllätyspalkintoviestin ja sieltä palkinnoksi tuli Fazerin uusi rasberry lakupatukka, joka lähettään postitse suoraan kotiin.

Eihän nuo mitkään arvokkaat palkinnot olleet, mutta kerta kauppareissu kyseisessä kaupassa piti suorittaa, niin hauskan lisänhän nuo toivat kaupassa käyntiin. :D Palkintojen arvo, voi kuulemma olla jopa 100€! Ensi viikolla vietetään eläinten viikkoa, joten palkintoja tarjoaa ainakin wuf.fi. ;)2 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta!!
  Täytyypä heti tutkailla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kans aikaisemmin tähän törmännyt, muuta kuulostaa hauskalta. Ihan mukavaa, että nyt meillä on pakastimessa kasvispihvit hätävarana, kun tarvitsee saada nopeasti syötävää. :D Linkkasin postaukseni Hiddmen facesivulle, johon vastasivat vielä seuraavasti: "Hiddme on suomalaisen startupin kehittämä palvelu, jonka tarkoituksena on tarjota kuluttajille mahdollisuus kokeilla brändien uutuustuotteita veloituksetta ja toteuttaa välillä hieman eksoottisempiakin palkintojahteja, joissa palkintojen arvo voi tosiaan olla suurikin! Kannattaa pysyä kuulolla, palvelu kehittyy jatkuvasti. :) Terkuin, Hiddme"

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...