sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Herkutteluja ja puutarhavinkki

Apulandiasta ja kaupoilta kotiutumisen jälkeen päivän ruoaksi valmistui kinkkusalaattia, aikalailla oman kasvimaan antimista. Juustoja oli tarkoitus nauttia pataleivän kanssa, mutta se olisi pitänyt laittaa aamusta tekeytymään. Tyydyttiin kaupan ciabatta leipään, joka ei kyllä maistunut miltään.
Jälkiruoaksi maistettiin Maraboun uutta jugurtti, mysli, marjasuklaata, joka taas oli oikein hyvän makuista! Rakastan suklaata! <3
Tällä viikolla Dr. Oetkerilla on ollut käynnissä #puolukkahaaste. Tänään iltakahvin kanssa herkuttelimme siis puolukkaleivoksilla; Maistuu Makialle blogin ohjeella valmistetuilla kekseillä. Jätin valkosuklaan pois ja karpalot korvasin itse koivikostamme keräämilläni puolukoilla. :) 


Puutarhavinkki
Kypsät omenat kasvihuoneessa kypsyttävät kasvihuoneen satoa.


Niin se taas viikko vierähti. Säät ovat kyllä olleet aivan mahtavia ja samanlaisina näyttäisi jatkuvan tulevallakin viikolla! Onko teillä jo millaisia suunnitelmia ensi viikolle?  Itselläni on nyt sisustuskärpänen pahasti puraissut. Olen selaillut kauppojen valikoimia ja suunnitellut miten sitä saisi vähän kotimme ilmettä raikastettua. Pudjetti on pieni, mutta tiedän jo aikalailla mitä haluaisin. Eli toivottavasti pääsisin ensi viikolla vähän kauppoja kiertelemään. :)

Ps. Koivikon Katveessa löytyy myöskin facebookista.

2 kommenttia:

  1. Ihania herkkuja, ihania kuvia! Hyvää alkavaa viikkoa sinne :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...