tiistai 11. huhtikuuta 2017

P*SKIS #343 ja minun huhtikuuni

Blogiarvonnan voittajalle askartelin kortin, johon hain inspistä P*skishaasteesta
Käyppäs ihastelemassa muidenkin haastekortteja. 


Niin se vuosi ja kolme kuukautta vierähti sairaslomaillen ja nyt on jo toinen viikko töissä menossa! 
Työpaikkani vaihtui päiväkodin toiseen yksikköön, eli tilat ja tavat ovat uudet, mutta työntekijät ovat onneksi tuttuja. 

Teen huhtikuussa vain neljä tuntista päivää ja olen pienten ryhmässä, "ylimääräisenä työntekijänä ilman vastuuta", työkokeilu nimikkeellä. Alunperin suunniteltiin, että siivoilen tyyliin kaappeja jne, mutta koipi tuntuu kestävän ja antavan myöden tehdä ihan omankin (lastenhoitajan) työni tehtäviä. <3 Ulkoilemaan en kuitenkaan ole lasten kanssa mennyt; säntäilemään en oikein kykene.

Ryhmässä on kolmetoista super herttaista lapsukaista, minun sijaiseni, äitiysloman sijainen ja vaihteleva sijainen. Ainakin tähän asti olen tykännyt kovasti, eikä jalka ole kipeytynyt! Lyhennetty päivä näin alkuun on kyllä hyvä, vaikka epäilin sen tarpellisuutta. Koipea tulee huomaamatta mietittyä päivän aikana sen verta paljon ja niin paljon muutenkin uutta, että aikamoinen väsymys on iskenyt töitten jälkeen. Kotiin päästyä malttaa vähän huilahtaa ja sen jälkeen jää vielä aikaa jotakin touhutakkin. 


Viime viikolla tuli pidettyä lautapeli-ilta ystävien kesken. Pelasimme kolme tuntia Bingoa! Olipa huissin jänskä peli. Isäntä toimi meille bingoisäntänä. 


Lauantainakaan ei saanut nukkua pitkään, kun piti herätä jo kukon laulun aikaa ratsastusseurani järkkäämälle hevoset 2017 messuretkelle.
Sunnuntaina kokoonnuimme ensimmäistä kertaa yhdessä uuden nukkekotiharrastajien hallituksen kanssa. Sain tehtäväkseni sihteerin hommat.


Loppukuukausi tulee pitämään sisällään hevostelua, puutarhan hoitoa, ratsastuskilpailuissa pisteiden laskentaa, ratsastusseuran kevätkokoustamista, nukkekoti kerho-iltaa... Eilen tein viimeisestä Hopottajilta maisteltavaksi saadusta laktoosittomasta veriappelsiini Skyr rahkasta muffineita iltakahvin seuraksi. Tässä helpossa muffiniohjeessa aineet vain sekoitetaan keskenään, yhdessä kulhossa, ilman vatkaamisia. Namskis! Laktoosittomat Skyr rahkat tunnistaa sinisistä kansista. 


Näillä kuvilla osallistun Pienen Linnun Makro-haasteeseen, jossa tämän viikon teemana on Huhtikuu.
Käy kurkkaamassa tästä muidenkin huhtikuu postauksia ja kuvia.

Pieni Lintu - MakroTex challenge

18 kommenttia:

 1. Paljon mielenkiintoisia kuvia huhtikuusta! Suloisia heppojakin mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hepat tulleet taas enemmän elämääni takaisin, kun kykenen niiden kanssa taas touhuamaankin. :D

   Poista
 2. Hienoa että olet päässyt työjuttuihin mukaan. Sitä itse varmaan unohtaisi kipeän jalan säntäillessä lapsien perässä.

  Ihana tuo kortti, oliko tuo lintu oma piirros! Se on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rikkinäisen jalan varjelu on iskostunut päähän vähän liiankin hyvin. Ylös alas noustessa tulee käytettyä liikaa ehjää jalkaa ja se alkaa tuntumaan kyllä muualla kropassa. :D Ryhmätilat/eteistilat ovat onneksi meillä onnettoman pienet, joten lapset eivät juurikaan sisällä säntäilemän pääse. :,D

   Olen uhrannut yhden lastenkirjan korttiaskarteluun, joten lintu on leikattu siitä. Pitäisi kyllä ruveta piirtelemään enemmän, jos vaikka taidot alkaisi karttumaan, niin että kehtaisi omiakin piirroksia käyttää. :D

   Poista
 3. Hyvää pääsiäistä. Ja jaloille voimia kuten muutenkin työhön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa pääsiäistä myös sinne teille pappilaan!

   Poista
 4. ihastuttava tyylikäs kortti!! =)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Vähän turhankin vauhdikkaalta. Pääkoppa meinaa käydä vähän liiankin ylikierroksilla, kun olisi niin paljon kaikkea mukavaa tekemistä ja puuhailtavaa, mutta kaikkea ei vaan kerkiä tehdä. :D

   Poista
 6. Hurmaavan vaihtelevia huhtikuun kuvia, kaikkea olet ehtinyt! Pidetään peukkuja, että jalan kanssa sujuu jatkossakin hyvin :) Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalka on tuntunut hirmuisen hyvältä. Toivottavasti jalkaa jatkaa vahvistumista, eikä koko muu kroppa väsähtäisi ennen sitä. :D Mukavaa pääsiäistä! <3

   Poista
 7. Ihanan aktiivinen huhtikuu sinulla, kaikkea kivaa. Koivelle sitkeää kuntoutumista! Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Oikein mukavaa pääsiäistä! Kuntoutumista on vielä paljon jäljellä, mutta nyt ihan positiivisin mielin uskon, että ihan ok koipi siitä tulee. :P

   Poista
 8. Itsekin päiväkodissa työskentelevänä jaksan työpäivän jälkeen usein ihmetellä miten uusia paikkoja sitä löytyykään kipeytymiseen.. fyysistä työtä, myös. Kivasti monipuolinen lähestyminen haasteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taas on polvetkin ihan mustelmilla vaikka en niitä mielestäni ole mihinkään erityisesti kolhinut. :,D Se on hyvä, että ergonomia kalusteita on pikku hiljaa alkanut lisääntymään, mutta kyllä sitä aika kyyryssä joutuu töissä päivänsä viettämään. :)
   Mukavaa alkanutta viikkoa ja etenkin mukavia työpäiviä! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...