lauantai 22. huhtikuuta 2017

Laktoosittomat Skyr rahkat Hopotuksessa

Pääsin Hopottajana mukaan Skyr kampanjaan. Sain K-ryhmän lahjakortin jolla sain käydä ostamassa 3 - 4 purkkia sinikantisia laktoosittomia Skyr rahkoja. Citymarketissa Skyrit olivat huomattavasti kalliimpia (1,49€), joten ostin rahkat Prismasta (0,98€ ja 1,35€). Wanhanajan Vaniljaa ei kuitenkaan ollut Prisman valikoimassa ja juuri sitä halusin maistaa, joten sen ostin omilla rahoillani Citymarketista.

Tämä oli kyllä erityisen mieluinen kampanja. Itse en ole laktoositon, mutta meillä suositaan miehen vuoksi laktoosittomia tuotteita. Skyrit ovat ennestään tuttuja ja maun puolesta olen pitänyt niistä kovasti. Kiitos Skyr ja Hopottajat!


Laktoosittomia makuvaihtoehtoja on neljä: 
- Mango-meloni,
- Mansikka-banaani
- Veriappelsiini
- Wanhan ajan vanilja.

Skyrin hyviä ominaisuuksia:
Se sisältää paljon proteiinia koska sen valmistamiseen käytetään yli kolme kertaa enemmän maitoa kuin jogurtiin. Se valmistetaan pastöroimalla, eli siitä poistetaan neste. Tuotteen valmistuksessa käytetään myös aktiivista maitohappobakteerikantaa, jonka ansiosta Skyr on pehmeämmän makuinen, kuin perinteinen rahka. 

Miinukset:
Suhtaudun nihkeästi keinomakeuttajiin. Tästä lisätietoa sukraloosista ja tästä asesulfaami-K:sta. En ole hysteerikko lisäaineiden suhteen, mutta en näitä keinomakeutettuja rahkoja kyllä ottaisi päivittäiseen/viikottaiseen ruokalistaani mukaan. Keinomakeutusaineet pukkaavat Skyr rahkojen mausta selvästi esille ja usein nautittuna makeus alkaakin jopa tökkimään. Siispä en ole Skyr rahkoja välipalana nauttinut, mutta silloin tällöin harvakseen jälkiruokana. 


Tiesitkö, että Sykr rahkat sopivat myös leivontaan?
Tätä en itse aikaisemmin tiennyt ja tämä olikin kiva tieto. Skyrin omilta sivuilta löytyy useampi herkullisen kuuloinen ohje, mutta minäpä kehittelin omat reseptit sen mukaan mitä aineita kaapeista löytyi. Ohjeet Skyr leivonnaisiini löytyy keittiöblogistani. Skyr voisi kyllä kehitellä myös ihan vain leivontaan tarkoitettuja rahkoja. ;)

Helpot pienet rahkapiirakat

Herkullinen banoffee

Juustokakku uunissa

Helpot rahkamuffinit

Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. fructolaxia, muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa, voitaikinataskuja, suklaataikinoita ja kylpyhuoneen pesusettiä. Tuotetestauksistani voit lukea lisää vaikka tästä. Jos innostuit liittymään hopottajaksi, niin käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...