sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Kevätmasennus

Ihanaa; blogin sivupalkissa on jo 40 lukijaa ja siihen vielä facebook-lukijat päälle niin teitä alkaa olemaan jo aika monta seuraajaa. Kiitos ja uusille lukijoille tervetuloa mukaan! 💜


Eilisen päivän vietin pentunäyttelyissä seuraneitinä ja kotiin päästyäni alkoi satamaan lunta. Lunta tulikin niin paljon, että sitä oli maassa ja puissa enemmän kuin jouluna!

Tämä päivä onkin sitten mennyt jonkin sortin masennukseen vaipuen. Lunta oli vielä aamullakin ihan reippaasti ja kovasi on tuullut. En oikein ole saanut mitään aikaiseksi. Toivoin niin pääseväni pihahommiin... Ostin perjantaina oksahakettimenkin, jota olisin halunnut päästä testaamaan.


Ostin myös leinikin siemeniä. En vielä tiedä mihin nämä istutan, mutta eiköhän näille paikka löydy. <3 Löytyykö teiltä näistä kokemusta?


Kirpparilöytönä löysin vanhan peltisen koiratarjottimen (2,50€) tallin vintille koristeeksi. Mummilassani oli kuulemma samanlainen, mutta kissakuvilla. Mummi sai sen avulla pienet lapsenlapset syömään. Mummi syötti ensin tarjottimen kissoja ja tämän jälkeen lapsetkin suostuivat syömään. Pappani oli lastenlasten saamasta huomiosta niin mustasukkainen, että hajoitti tarjottimen! 


Tuleva viikko alkaa vappu-esteratsastuskisoissa ajanottajana, tiistaina ystävän luona kyläilyä ja torstaina olisi iltakoulutus. Oliskohan loppuviikolla puutarhan laiton aika?

4 kommenttia:

 1. Eipä ol epaljoa uloskatsomin hymyillyttänyt....sitä aurinkoa ja lämpöä odotellessa voi vain suunnitella pihahommia...

  Mukavaa alkavaa viikkoa jokatapauksessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ihan jo liikaa on kaikenlaisia pihasuunnitelmia. :,D Just nyt hymyilyttää oikein isosti, kun katsoo pihalle, mutta perskuta kun menin lupautumaan heppakisoihin hommiin. Kilpailuja jouduttiin vielä siirtämään myöhemmäksi, että ratsastuskenttä kuivuisi, joten eipä tänäänkään kerkiä juuri mittään tekemään. Nooh, kisoissakin on kyllä ihan mukava olla mukana puuhastelemassa hyvällä kelillä. :)

   Hyvää alkanutta viikkoa! <3

   Poista
 2. Kiva kun olet saanut seuraajia ja lukijoita. Se aina kannustaa jatkamaan edelleen. Talviselta teilläkin näyttää. Ihana tuo koiratarjotin. Meilläkin satoi lunta, mutta nyt paistaa aurinko. Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se mukavaa, kun ei tarvitse itekseen höpötellä. :,D
   Lauantaina satanutta lunta on vieläkin siellä täällä kasoina, mutta nyt kyllä keli näyttäisi kieltämättä oikein ihastuttavalta. Ei edes tuule! Pysyis nyt tällaisena. <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...