maanantai 5. syyskuuta 2016

Pientä luksusta arkeen

Hemmottelin itseäni ja kävin elämäni ensimmäisessä kasvohoidossa. <3
Lahden kauppakeskus Karisman Apteekki tarjoaa myös kosmetologin palveluja. Apteekin kanta-asiakkaille oli elokuun aikana varatuista peruskasvohoidosta 10€ alennus, joten hyödynsin tämän tarjouksen.  
Tunti viisitoistaminuuttia piti sisällään puhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuken, kasvo ja niskahieronnan, naamion, hoitovoiteen ja kulmakarvojen nyppimisen.
Hoito oli niin rentouttava, mitä siltä toivoinkin! Pientä luksusta arkeen. Voin kyllä lämpöisesti suositella!


Dr. Oetker viikon haaste on ollut #omenahaaste ja tänään oli viimeinen mahdollisuus osallistua omenaleivonnais kuvalla arvontaan. Loistava syy siis leipoa! Kehittelin suosikki mustikkamuffinien ohjeestani omenaversion. Näistä tuli kyllä hirmuisen hyviä. Ohjeessa ei vatkailuja ja vispailuja tarvita, vaan aineet vain sekoitetaan keskenään.Kuukausimansikkaa meillä on ollut kasvamassa kahta lajiketta; valkoista ja punaista. Satoa nämä ovat tuottaneet koko kesän ja yhä vaan naposteltavaa pukkaa! Loistava hyötykasvi! Kasvi on hyvin hidas itämään ja usko voi lopahtaa, mutta maltti on valttia. 


Saatiin paikalliselta lehmätilalta ternimaitoa, joten valmistin siitä eilen uunijuustoa. Maidon sekaan lisättiin vain 1tl litraa kohden suolaa. Kadettiin voideltuun uunivuokaan ja paistettiin 175 asteisessa uunissa noin puolitoista tuntia. Moni kertoo tykkäävänsä juustostosta lämpöisenä kanelin ja sokerin kera. Itse tykkään jääkaappikylmänä lakkahillon kanssa.


Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...