maanantai 21. marraskuuta 2016

Joulukortteja ja kortti veteraanille

Oranssia blogin innoittamana päätin minäkin kortin tekaista sotiemme veteraaneille. Postin kampanja haastaa kaikki suomalaiset lähettämään kiitoskortin veteraaneille itsenäisyyspäiväksi. Vielä kerkiää kortteja lähettämään! Viimeinen lähetyspäivä on 23.11.2016


Viime vuonna jäi joulukortit tekemättä ja lähettämättä, kerta posti uhkaili lakkoilla. 
Tämän vuoden joulukortit alkavat puolestaan olemaan jo lähetys kunnossa. Innostuin kokeilemaan 3d kuvia ja tuunailin vanhoja ilmaiskortteja. :) 

8 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita kortteja olet saanut aikaiseksi ja paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Nooh, tässä on tätä aikaa ollut, kun 11kk saikulla murtuneesta jalasta ollut. Tarkoitus oli kortit tehdä jo keväällä valmiiksi, mutta en saanut silloin tehtyä kuin muutaman ja taas meinas viime tippaan jäädä näpertely. ;D

   Poista
 2. Oletpas ollut ahkera! Tosi kauniita skräppäilyjä, ihanan erilaisia kaikki. Mulla tulee aina askarreltua samanlaisia tai hyvin samantapaisia kolmisenkymmentä, mutta noinhan se on paljon hauskempaa. Tänä vuonna päädyin pitkästä aikaa Ifolorin kortteihin, helppo ratkaisu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti itsekkin olen tehnyt kaikista samanlaisia. Materiaaleja on kuitenkin kertynyt aika lailla, joten tän vuoden korteista tulikin sitten kaikista erinäköiset. Askartelulle ei saisi tulla paljoa hintaa, joten ostan materiaaleja alekoreista. Paljon innostavampaa askarrella, kun on oikeasti runsaasti materiaalia tarjolla. :D
   Suunnittelin ensi vuodelle Ifolor-kortteja. Haaveilen tekeväni jouluisen pienoishuoneen, josta sitten ottaisin kortti-valokuvan. :)

   Poista
 3. Oi, upeita kortteja! Minulla myös on tapana tehdä 'parillisia' kortteja, siis monta samanlaista ja sitten vaihtaa mallia. Nyt on korttiaskartelua pitänyt vähentää kun alkaa varastot pullistella vanhoja kortteja niin paljon ettei uusille enää ole tilaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mun pitäisi tehdä seuraavaksi synttärikortteja varastoon. :)

   Poista
 4. Aivan mielettömän ihan kortteja ja ihana kampanja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Veteraani korttiin sai vielä halutessaan laitta omat yhteystiedot, jos vaikka veteraani innostuisi rustailemaan vastauskortin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...