sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Koivikon puutarhan juhannus

Talvi tappoi mansikkapenkistä taimia ja vattupensaat jäi leikkaamatta, mutta eiköhän niistä satoa sen verran saada, että piirakat saa pyöräytettyä.


Viime keväänä lahjaksi saadut pensasmustikat kukkivat. Pikku pensaat tuottivat jo viime kesänäkin pienen herkullisen maistiaissadon. 



"Purppurailta" kukkapenkki on hyvässä kasvussa.  Yksi syysleimu ei lähtenyt kasvuun ja muutama verikurjenpolven juurakko oli kuollut (karmiininpunainen ja valkoinen) . Taimet toimitettiin niin aikasin, että kasvuunlähtötakuu kerkesi menemään ennen kuin sain taimet edes maahan. Toivottavasti nuo tuosta vielä rehevöityvät ja aukot menevät umpeen. 


Purppurailta kukkapenkin tieltä piti siirtää osa päivänliljoista hedelmätarhan puolelle. Siirto näytti onnistuvan, kun nyt liljat kukkivat komeasti ruusujen ja kultapallojen välissä. 



Juhannusruusu aloittelee kukintaa.



Meidän Juhannus. 😊

6 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja kaunista kukintaa. Juhannusruusu kukkii hienosti. Paras kaikista on kuitenkin KISSA! - Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei tarvitse yksin pihalla kuljeskella; Kisusta saa kyllä seuraa. <3 On se kyllä aika epeli ja aina kuviin itseään tunkemassa. :,D
      Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  2. Juhannusruusu kukkii täälläkin. Näyttää vaan parhaan puolensa naapuriin päin =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinko meinaa meilläkin paistaa väärästä suunnasta ja kukat osoittavat pihasta pois päin. :,D

      Poista
  3. Ihana kisu! Ja kaunis juhannusruusu! <3 Mä vasta haaveilen,että sais juhannusruusun istutettua.. ehkä ens juhannukseks?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkästä aikaa juhannusruusu vasta aloitteli kukintaa juhannuksena, kun tässä on mennyt jokunen vuosi niin, että se on jo kerinnyt kukkimaan ennen juhannusta. :D On aika innokas ruusu kasvamaan ja leviämään. :,D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...