lauantai 26. elokuuta 2017

Lahen taidelauantai ja edullisia ostoksia

Kauppareissulla kävimme pyörähtämässä Lahden taidelauantai tapahtumassa. Vaikka olenkin ihan syntyperäinen Lahtelainen, niin enpä ole aikaisemmin käynyt kaupungintalossamme. Onpas se komea rakennus sisältä! Viime aikainen terrorismi vouhotus näkyi myös Lahen katukuvassa runsaana poliisien ja järjestyksen valvojien läsnäolona, sekä erilaisina strategisesti aseteltuina ajoesteinä. Kansainvälisen Poliisin päivän vuoksi torilla poliiseille oli myös varattuna oma nurkkaus kalustonsa esittelyä varten.


Marttojen pöydässä oli komea sieni-näyttely. Paljon olivat eri sienilaleja saaneet kerättyä.

Kukka ja sisustus-liike Neilikan edessä  oli Kakkuviikarin Vispailuja Mian ihstuttava Pop up -kahvila. Mian kakut ovat kyllä kauniita ja ainakin maistamani vadelmaleivos oli suussa sulava!
Kauppareissulta Biltemasta tarttui mukaani hevosille tarkoitettu linimentti joka maksoi vain 2,99! Ihan itselleni tuon putelin ostin murtuneen koiven hoitoon ja ainakin näin ensi testauksella tuntuu ainakin erittäin miellyttävältä (pitää kyllä hevosille ostaa oma pullo). Kärkkäiseltä koipeani varten ostin myös karavaanari osastolta 800g ison kylmäpussin ja sekin maksoi vain 4,90€. Myös Bilteman Kinesioteippi on edullista (2,99€)!


2 kommenttia:

 1. Kiva tapahtuma ja huh, miten ihania kakkusia myynnissä!
  Eipä sitä terrorismin pelossa auta jäädä pois yleisötilaisuuksista.
  Suloista sunnuntaita Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä surullista mihin tässä maailmassa on menty. Ei pelottanut kaupungissa liikkua, mutta vilkas mielikuvitus löyti kyllä "kaikki raot" joita ei oltu huomioitu ja joista joku voisi päästä pahaa tuhoa tekemään, ennen kuin polisii paikalle ennättäisi.
   Ei anneta pelon voittaa! Mukavaa sunnuntaita. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...