sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Sisustus Boppiksen blogi-ilta

Keskiviikkona osallistuin Sisustus Boppiksen Leenan järjestämään blogi-iltaan. Lahden Kauppakeskus Karisman tyhjän liiketilan ikkunassa on jo pidemmän ajan lukenut, että tähän avataan uusi sisustusliike. Nyt se vihdoin on avautunut! Voi mitä ihanuuksia kaupasta löytyikään, voisin muuttaa sinne vaikka asumaan.

Tuotteissa on hyvä hintalaatusuhde! Valikoimasta saisi ihania lahjoja vaikka kiitoslahjoiksi opettajille ja päiväkodin tädeille tai vaikka mieltä lämmittäviä mökkituliaisia. Jäin himoitsemaan etenkin mattoja, tekstiilejä ja sisustuspöytää, mutta remontti on vielä niin kesken, että ihan vielä ei yläkertaa pääse sisustamaan; sitä mukaan, kun pintoja valmistuu niin tyyli ja tunnelma muuttuu koko ajan.

Ostin kauniin Maku Sitruuna-Verbena 500 ml keittiösuihketta, muffinssivuokia, vanilja huonetuoksua ja Candy-sarjan Polka käsisaippuaa. Candy-sarjan saippuat tuoksuvat niin ihanilta, että niitä tekisi mieli ihan maistella.Kiitos Taina,  SatuKati ja Minna mukavasta illasta, oli mukava tavata teidät! 
Kiitos tietenkin myös Leenalle, kun kutsuit tutustumaa kauppaasi!


8 kommenttia:

 1. Aika samantyylinen kauppa kuin Tammer-Tukku ja ihan sisustajan paratiisi ♥ Mulla tuota samaa sitruunatuoksuista suihketta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne itseasiassa tulee jonkin verran tuotteita Tammer-Tukusta. :) Kaikkea ihanuuksia! <3

   Poista
 2. Voi mitä kaikkea kivaa, olisin varmaan myös viihtynyt tuolla. <3 ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä enemmän tuolla kiertelin niin sitä enemmän aloin haluta kaikkea. Kaikki näytti niin kivalta! :D

   Poista
 3. Oi mitä houkutuksia ! Olen jo muutaman vuoden karsinut kodin tavaravuoria ja rajoittanut ostamista, mutta kun tuommoiseen kauppaan menee, on ihan selvää että on pakko ostaa yhtä sun toista ihanaa ♥ Sitä paitsi TARVITSEN lisää esimerkiksi naulakoita ja pyyhkeitä kuluneitten tilalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans yritän ostella vain sellaisia tavaroita mistä oikeasti pidän ja välttää turhaa tuhlausta ja roinan kerryttämistä. Hassua miten tuolla alkoi puutarhatontutkin näyttämään huissin kivalta ja aloin niitäkin himoitsemaan. :,D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...