lauantai 11. toukokuuta 2019

Possujen paluu

Lokakuun lopussa riistakameraan tallentui kahtena yönä villisikalauma ja nyt olivat jälleen käyneet kuvauttamassa itsensä. Tiedossa on ollut, että täällä päin possuja liikkuu ja jokunen vuosi sitten sellainen yksinäinen kulkija tuli lenkillä ihan vastaankin ja viime kesänä kaksi possua pomppi hevosten laitumella, mutta jotenkaan tällaisia laumoja en toivoisi kameraan ilmaantuvan. Toivottavasti nämä kuvat jäivät tästä laumasta ainokaiseksi. 


Onko teillä raparperit jo syöntikunnossa? Täällä ollaan jo muffinsseja ja ensimmäinen piirakka tekaistu. <3  Tämä on kyllä ehdoton suosikkiohjeeni; niin helppo ja erittäin hyvän makuinen!Oletteko kokeilleet tehdä vehnätortilloista lasagnea? Ai, että tulee hyvää!! Ohjeita löytyy googlettamalla tortillalasagne. 

8 kommenttia:

 1. Onpa iso possu-yhdyskunta. Huh.
  Minä törmäsin aamulla kauriiseen, joka ei edes säikähtänyt koiria.
  Kiitos uudenlaisesta lasagnereseptistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli vissiin viime yönä käynyt oikein kaurislauma pihassa, kun olivat juosseet hevosten aitauksista läpi ja rikkoneet niistä eristimiä. :/
   Kuvittelin tortillalevyjen jäävän sitkeiksi ja, että ruokaa olisi sen vuoksi vaikea ottaa ja syödä, mutta tortillat pehmemivätkin ihan kuin oikeiksi lasagnelevyiksi. :P

   Poista
 2. Oi, miten ihmeellistä ja jännittävää! No, onhan villisika toki aika pelottava ja tekee tuhoja puutarhassa, mutta on tuo minusta silti jotenkin hienoa. Mutta vielä mukavampi on mäyrä! Ja vieläpä samassa kuvassa kauriin kanssa. Ai että. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkin sorkkaeläimet kävi viime yönä tekemässä hevosten aitauksessa tuhoja; toivottavasti ei ollut possulauma.
   Tuo mäyrä on kyllä hauska; se on useampana yönä liikkunut tuon kaurispukin kanssa yhtä aikaa. :D

   Poista
 3. Oho!! Teillähän on varsinainen eläinyhdyskunta siellä!!
  Tässä oli kans parin sadan metrin päässä jäänyt mäyrä auton alle.... :( On se iso eläin sekin.
  Ja nuo hirvet <3 uljaita, mutta en halua niihin törmätä auton kanssa liikkuessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvittelin mäyrää isommaksi, mutta nuihin villisikoihin verratuna se näyttääkin kovin pieneltä. :P Nuihin hirviin en todellakaan haluaisi auton kanssa törmätä! Tuo hirvipari juoksi hevosten aitauksen vierestä ja ne olivat huomattavasti meidän Tippaa isompia; meidän Tippakin kun on kuitenkin ihan kunnon hevosen mitoissa. xD Ihme kyllä hevoset eivät saaneet hepuleita nuista otuksista. :)

   Poista
 4. Aikamoinen porukka taltioitunut riistakameraan, noihin ei kyllä haluais törmätä.
  Mäyrä on aika veikeä eläin, olen sellaisen tavannut lapsuudessa ja vieläkin muistan kohtaamisen, se oli samaan aikaan pelottava ja toisaalta ihan elämys.

  Kiitos ohjeesta, pitääkin joskus kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mäyrä on ollut kiva yllätys. Sellaista en ole odottanut täällä liikkuvan, mutta miltein joka yö se on nyt kameralla käynyt. :D

   Lämmintä ja aurinkoista viikonloppua! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...