perjantai 13. maaliskuuta 2020

Leffasuositus - Aika jonka sain

Pääsin keskiviikkona katsomaan Tuukka Temosen ohjaaman Aika jonka sain elokuvan ennakkonäytöksen. Voin todella lämmöllä suositella käydä katsomassa kyseinen elokuva. Leffa on tästä päivästä lähtien kaiken kansan katsottavissa. Nenäliinoja mukaan!

Elokuva ei ole varsinaisesti mikään hevosleffa. Hevoset on vain kauniissa sivuroolissa. Elokuva kertoo uskomattoman, tositapahtumiin pohjautuvan suomalaisen naisen selviytymistarinan. Jaana on ravintoloitsija ja kahden lapsen äiti, jonka vapaa aika menee ratsastuksen parissa.
Jaana elää yhdessä mustasukkaisen ja väkivaltaisen aviomiehen kanssa, jonka hämärähommat eivät kestä päivänvaloa. Perheen tyttäret pitävät sänkyjensä vieressä valmiiksi pakattuja ”seikkailureppuja” siltä varalta, jos heidän pitää paeta keskellä yötä isäänsä mummon luokse. Jaanan elämä saa käännekohdan halvaannuttuaan vakavassa onnettomuudessa.

© Taina Kuikka

© Taina Kuikka


Kiitos Temosille upeasta elokuvasta!  Jaanalle peukut pystyssä, että Tokioon pääsisi!

4 kommenttia:

 1. Tää täytyy mennä katsomaan :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tämä on pakko mennä katsomaan! Katsoin tv:stä sen tunnin mittaisen pätkän tämän elokuvan teosta ja en selvinnyt ilman kyyneliä. Aikamoinen taistelija tämä Jaana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heppaihmisenä vollasin jo alkuteksteissä, jossa oli vain leluhevosia, mutkun musiikkikin oli niin dramaattinen. :,D Tää on vielä siloteltu versio Jaanan elämästä ja silti kosketti kovasti.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...