keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Lunta, leipomuksia ja puutarhan kuulumisia

Palataanpa vielä viime viikkoon. Hihii, nämä kuvat on ollut jo viime viikon perjantaista asti täällä odottamassa julkaisua. 

Ei ihan ole vuodet toistensa kaltaisia. Viime vuonna tähän aikaa saimme nauttia helteistä, kun jäin äippälomalle. Omenapuut kukkivat ja otettiin masukuvia t-paita päällä.
Nyt sitten on joka päivä tullut rakeita ja viime viikon maanantaina satoi ihan kunnolla luntakin. Hetkittäin, kun aurinko on paistanut niin on saattanut olla ihan lämmintä, mutta ihan muutamassa minuutissa onkin taas tarvinnut toppavaatteita ja karvalakkia. 

Kasvihuoneisiinkaan en ole vielä raaskinut laittaa taimia kasvamaan, mutta salaatti ja porkkana ovat niissä jo sentään hyvässä kasvussa. Samoin raparperistä olen tehnyt jo muutaman piirakan. 












Tämä on kyllä ihan paras raparperipiirakka ohje

Mikropopcorneissa alkoi päiväys lähestyä. Keitettiin kinuskikastiketta, johon sulatettiin levyllinen suklaata ja vähän voita. Pyöräytettiin popparit tässä seoksessa, nosteltiin nokereita muffinssivuokiin ja jätettiin yön yli huoneenlämpöön kuivumaan. Oi nam, mitä herkkuja!

Äitien päiväksi tein kakun aineksista mitä kaapista löytyi. Valmistui Oreo-kakku. Ai, että tästäkin tuli hyvää!


Mukavaa loppuviikkoa kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Hienot kuvat ja ihania kevään merkkejä! Kyllä tosiaan ovat erilaisia keväät, kun toisena saadaan hellevaatteissa heilua ja toisena villasukat jalassa:) Raparperipiirakka on ihan parasta kevät herkkua:) Aurinkoisia kevätpäiviä♥️

    VastaaPoista
  2. Kyllä on ollut vaihtelevat kevät säät, mutta ehkä ne tästä nyt lämpenevät. Ihania herkkuja siellä ♥

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...