torstai 28. toukokuuta 2020

Pikku pikku vessamme

Yhteistyössä Buzzadorin kanssa sain testattavaksi Libresse PureSensitive Ultra+ Normal Wings kuukautissiteitä ja PureSensitive Normal pikkuhousunsuojia. Samalla voin esitellä teille meidän yläkerran kompaktin mini wc:n. Lattiapinta-alaa wc:ssä on vain noin neliön verran ja kattokin on vino, mutta ei tuon reilu 180cm miehenkään tarvitse vessassa kumarrella, eikä polvet ole ovessa kiinni.PureSensitive Ultra+ Normal Wings: Haluat varmaankin siteen, joka tuntuu mukavalta kuukautistesi aikana, varsinkin jos intiimialueesi iho on herkkä. Ja kun olet liikkeessä, haluat siteesi pysyvän paikoillaan. PureSensitive™ Ultra+ – side on suunniteltu juuri tähän – ainutlaatuinen SecureFit™-ominaisuus varmistaa, että side muotoutuu kehosi muotojen ja liikkeiden mukaisesti, jotta voit tuntea olosi itsevarmaksi ja keskittyä päivääsi tuntien olosi varmaksi.

PureSensitive Normal: Yksinkertainen tapa, jolla saat intiimialueesi pysymään kuivana ja raikkaana, on käyttää pikkuhousunsuojaa. Haluat varmaankin valita tuotteen, joka on hellävarainen intiimialueesi iholle, varsinkin jos intiimialueesi iho on herkkä. Osana V-Care™-tuotesarjaa sen päällysmateriaali on erityisen hellävarainen, mikä auttaa ehkäisemään kutinaa ja hankausta.

Ihoystävälliset materiaalit suojaavat hellävaraisesti intiimialueesi herkkää ihoa
  • Erityisen hellävarainen päällysmateriaali ehkäisee kutinaa ja hankausta
  • 0 % yleisiä allergeenejä*, 0 % hajusteita ja 0 % väriaineita ihoärsytyksen vähentämiseksi
  • SecureFit™-ominaisuus tarjoaa saman varman suojan kuten Libresse aina
  • *Allergeeneistä, jotka löytyvät EU:n säätelemän 26:n allergeenin listalta
Nämä PureSenritive ominaisuudet ovat juurikin niitä mitä itse pidän siteissä tärkeänä. Pidin tuotteista. Hyvä imukyky. Siteet istuivat hyvin, pysyivät paikoillaan ja olivat miellyttävän tuntuisia. 
Siteen tärkeänä ominaisuutena pidän myös, ettei side saa kahista. Ai, että se on ärsyttävää kun kävellessä kuulet itse tuon kahinan. Vielä, kun kehittäisivät pakkausmateriaalin, josta ei lähtisi niin kovaa ääntä avatessa. Jokainen siteen käyttäjä voi varmaankin samaistua Siskonpedin terveysside-sketsiin. Eihän kuukautisten pitäisi olla mikään nolo juttu, mutta kyllä sen silti haluaisi pitää ihan omana tietonaan. 

Tästä pääset tilaamaan ilmaisen Libressen intiimipesugeeli näytteen.

Buzzador on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin mukaan, joissa saa tuotteita maksutta (tai edullisemmalla hinnalla) testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Buzzador perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan. Tuotteista tulee kertoa oma rehellinen mielipide ja jakaa kokemuksia tuotteista myös eteenpäin. Buzzadorina olen päässyt testaamaan mm.: Vileda siivousliinoja, Air Wick tuoksukynttilöitä, Veet Easy Wax vahausmenetelmää, protoiinipatukoita, värikyniä.

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...