sunnuntai 25. lokakuuta 2020

Love Beauty and Planet Buzzauksessa

*Yhteistyössä Buzzadorin kanssa / tuotteet saatu

Olen kuukauden ajan testannut hiuksiini Love Beauty and Planet -sarjan Volume and Bounty shampoota ja hoitoainetta.

Volume and Bounty sarjan tuotteet soveltuvat erityisesti ohuelle ja hennolle hiustyypille. Volyymia lisäävät shampoo ja hoitoaine sisältävät luonnollista kookosvettä ja koostumuksen, joka auttaa palauttamaan ja kosteuttamaan hiuksiasi. Hiuksiin tulee tuuheutta, pehmeyttä ja upeaa kiiltoa ilman epämieluisaa raskasta tunnetta. Tuoksussa on mukana myös vastuullisesti tuotettua marokkolaista mimosankukkaa.

+ vegaaninen
+ pullot 100% kierrätysmuovia
+ 97% ainesosista luonnollista alkuperää
+ Ei sisällä silikonia
+ Ei sisällä keinotekoisia väriaineita
+ Omat hiukseni ovat juurikin hennot ja ohuet. Tykästyin tuotteiden hiuksiin jättämään kiiltoon sekä ilmavan pehmeään tunteeseen
+ Houkuttelevat ja kauniit pullot

- Ei ole kotimainen tuote
- Tuoksu pitkäkestoinen ja melko voimakas

Volume and Bounty sarja on osoittautunut tuotetestauksessa oikein tehokkaaksi hiuksilleni. Tuote tekee sen mitä lupaa. Hiukseni ovat olleet miellyttävän kiiltävät ja ilmavat. Pesuaineet ovat huuhtoutuneet helposti, eivätkä ole jättäneet hiuksiin rasvaisuuden tunnetta. Tuoksu on kivan raikas, mutta se on kuitenkin melko voimakas. Alkuun haistoin pesuaineen vahvana vielä seuraavanakin päivänä. Olen ilmeisesti tottunut tuoksuun tai tuoksu on avatuissa pulloissa hieman laimentunut. Herkkänenäisten työkavereitteni puolesta mietin, että mahtaisikohan tuoksu heitä häiritä, jos nyt töissä kävisin.
Voin kyllä suositella tuotetta ja onhan nuo pullot kauniin näköiset kylpyhuoneen pesuainehyllyssä. 
Love Beauty and Planetilla on tavoite: "Pyrimme siihen, että kaikki mitä valmistamme on hyväksi sekä kauneuden että planeettamme kannalta. Kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan kuuluu tuotteen koko elinkaari myös käytön jälkeen. Ainesosia, tuotepakkauksia ja yhteistyökumppaneita on harkittu tarkoin. Pullomme on valmistettu 100% kierrätysmuovista ja ne voi käytön jälkeen kierrättää. Emme ole vielä täydellisiä vaan kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta ne ovat jatkossa entistäkin parempi valinta".

Oletko sinä kokeillut Love Beauty and Planet tuotteita?

Buzzador on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin mukaan, joissa saa tuotteita maksutta (tai edullisemmalla hinnalla) testattavaksi. Buzzador perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan. Tuotteista tulee kertoa oma rehellinen mielipide ja jakaa kokemuksia tuotteista myös eteenpäin. Buzzadorina olen päässyt testaamaan mm.: Vileda siivousliinoja, Air Wick tuoksukynttilöitä, Veet Easy Wax vahausmenetelmää, protoiinipatukoita, värikyniä, Libresse siteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...