maanantai 3. heinäkuuta 2017

Farmipäivä, pup-up kahvilassa kahvittelua ja heinätöitä

Kolmen kuukauden työkokeilu on nyt takana onnistuneesti. Murtunut sääri ei ottanut rasituksesta nokkiinsa. Elokuun alusta aloitan työt jälleen ihan oikeana varhaiskasvatuksen hoitajana ja nyt tässä välissä vietän kesäloman. Eipä olisi uskonut, että hevosen selästä tiputtuani ja loukkaannuttuani tulisi kestämään puolitoista vuotta ennen kuin kuntoudun jälleen työkuntoiseksi! Ei tuo jalka enää entiselleen tule, mutta kunhan liikkumaan kykenen.

Kesäloman aloitus on ollut oikein mieluisa ja aurinkokin helli viikonloppuna. Lauantaina lähdimme käymään Vuolenkoskella Kilkkilän farmipäivillä ihastelemassa eläin suloisuuksia. Kotimatkalla pyörähdimme ystäväni pop-up kahvilassa kahvittelemassa ja herkuttelemassa Maijan-marjaruuduilla ja tilan kanojen munista valmistetuilla vohveleilla. 
Avoimet puutarhat jäi kiertämättä, kun sunnuntai menikin heinähommissa. Talkoolaisille oli tarjolla suklaaunelma-hyytelökakkua ja oma tekemiäni sämpylöitä. Illan kruunasi Tipan kanssa sänkipellolla ratsastelu ilta-auringossa ja hevosen selässä kettulapsien temmellysten seuraaminen. Hoitolapselta kiitokseksi saatu jalkakylpuaineskin pääsi käyttöön, kun hemmottelin vielä jalkojani.Mukavaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Söppiksiä eläimiä ja hienosti laitettu paalit. Ääks, mikä kakku! Ei parane edes haaveilla tuollaisista...on muutenkin tullut syötyä yötä päivää. Nimim. En uskalla käydä vaa'alla =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni meni viime ja alkuvuosi niin vähällä liikunnalla, että piti katsoa mitä syöä. Nyt, kun hevoset ja tallihommat taas liikuttavat niin ihan mahtavaa, kun saa taas syödä. :D

   Poista
 2. Kiva tuollainen farmipäivä ja tuollaiseen pop up kahvilaan minäkin tahtoisin.
  Voi mikä kakku, namskis. Hienoa että oot jo kuntoutunut ja pääset töihin!
  Ihanaa heinäkuun alkua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pop up kahviloitahan saa kuka tahansa perustaa milloin vain, mutta voisi olla kyllä ihan vaikka kerran kuukaudessa pop up kahvilapäiviä (niin kuin ravintolapäivät), jotka rohkaisisi ihmisiä pikku kahviloiden pitoon. Kyllä tuollaiset omin pikku kätösin leivotut hetkut ovat vaan niin hyviä <3 :D
   Farmipäivä tapahtuma oli kyllä kiva! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...