sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Purppurailta kukkapenkin kuulumisia ja ruusujen huumaa

Valmis "purppurailta" perennapenkki sen kuin kasvaa ja rehevöityy. Jalokurjenpolvi on kasvanut jopa niin runsaasti, että olen jo suunnitellut sen kokonaan hävittämistä kukkapenkistä. Muiden kukkasten pitäisi olla nätin pinkkejä ja valkoisia, mutta tämä kurjenpolvi kukkii violettina ja todella meinaa vallata koko penkin. 1. arovuokko (3 astiatainta)
2. ajuruoho ´Purple Beauty´ (3 astiatainta)
3. verikurjenpolvi karmiininpunainen ja tilaajalahjana valkoisia (5 juurakkoa + 5)
4. jalokurjenpolvi ´Bookside´ (5 juurakkoa)
5. syysleimu ´Miss Pepper´ (5 juurakkoa)
6. myskimalva valkoinen (3 astiatainta)
7. punatähkä (25 mukulaa)Juhannusruusu kukki tänä kesänä komeasti, mutta niin kukkii myöskin edes menneen vanhan muorin Venäjältä tuoma ruusukin!

Hihii, purppurailta kukkapenkki on saamassa kaverin samoilla värisävyillä. Tämmöisiä ihanuuksia löytyi Cittarin alennuksesta (1€ pussi). Nyt kyllä jo harmittelen miksi en ostanut nuita enemmänkin!

6 kommenttia:

 1. Oikein hyvältä näyttää penkkisi jo näin ensimmäisenä vuotena! Olen katsellut noita viherpeukaloitten valmiita perennapenkkejä, mutta vielä en ole koskaan kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tyytyväinen olen ostokseeni vaikka toimittivatkin tämän vielä, kun maa oli jässä. Muutama juurakko ei noussut, mutta muuten kyllä lähtenyt kaikki hyvin kasvuun. Vähän on punatähkä ahtaalla myskimalvan vieressä ja tosiaan jalokurjenopolvi levinnyt isosti, joten niiden kanssa joutuu varmaan jotain vähän siirtelemään. :)

   Poista
 2. Moi! Miten tälle perennapenkille kävi? Olen miettinyt tämän ostamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi nyt vasta huomasin viestisi. Ihan ok kukkavalikoima, mutta kurjenpolvet meinaavat vallata koko penkin. 🙃 -koivikon katveessa -Jenspa

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...