perjantai 14. heinäkuuta 2017

Kukkailoittelua heinäpellon reunalta

Hain riistakameran pois patterien vaihtoon ja samalla keräsin terassin kivetykselle uuden kukkakimpun nuutuneen tilalle. Näillä kuvilla osallistun Mansikkatilan mailla Tainan viikonlopun kukkailoitteluun.

🌸 Mukavaa viikonloppua! 🌸

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihanaa, että edes kukkaset ovat pitäneet tästä viileämmän puoleisesta kesästä! Luonto tarjoaa kaunista kukkaloistoa. <3

   Poista
 2. Jessus miten hehkeä ! :) Siitä riittää iloa teille ja pihan pörrääjille.
  Niin ja bloggareille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, että tällaisia kaunokaisia kasvaa ihan villinä luonnossa; on kyllä kauniita. <3

   Poista
 3. Onpa kaunis kukkakimppu. Niin paljon värejä ja kauneutta. HYvää viikonlopun jatkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnon kukkaset kukkkivat kyllä tänä kesänä ennätys kauniina. Tuntuvat tykkäävän tällaisesta vähän viileämmästä kesästä. :)

   Poista
 4. Niin kaunis kimppu! Nyt on niin ihanaa, kun saa kerätä luonnonkukista koristuksia tuvan pöydälle. Itsekin teen pari kimppua viikossa eli melkein koko ajan on tuoreita kukkia maljakossa.
  Kukkaista viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan kesäisin niin vähän sisällä, etten ole viitsinyt sisälle kimppuja kerätä, mutta kiva näitä on ulkonakin ihastella. :D

   Poista
 5. Ihan paras kesäkimppu! :) Meilläpäin teiden varret nyrhitään pari kertaa kesässä viiden sentin mittaisiksi sängiksi eikä kesäkimppujen teko onnistu ilman että lähtee kauemmas pelloille haahuilemaan. Olenkin yrittänyt pihalla säilyttää luonnonkukkiakin, jotta näitä ihanuuksia saisi kimppuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta voit olla tyytyväinen; kotilokanta pysyy aisoissa, kun tienpientareet niitetään. :D Meillä tienpientareiden niitto on surkeaa, joten lupiinikin on päässyt leviämään ihan valtoimenaan ja se meinaa viedä tilat alkuperäisiltä kukkaisilta. :)

   Poista
 6. Ihana, keskikesän kimppu! Minusta luonto on nyt keskikesässä.:) Pitäisköhän juhlia juhannusta?;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja ne helteetkin on vielä tulematta, joten ihan hyvin nyt vois pompata takaisin juhannukseen ja aloittaa heinäkuun lomakin alusta. :D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Lupiini pirulainen meinaa vaan vallata kotimaisilta kukkasilta tilat, joten kauhea työ yrittää pitää lupiini rehottamatta. :D Onnistuin niittämään koivikosta kaistaleen juuri sopivasti ennen lupiinin kukintaa, joten siinä kasvaa nyt ihanasti muita kukkia ja metsämansikoita. Ainut vaan, että siellä on nyt myös punkkeja. Yhden sellaisen jo reidestäni nyppäsin. Yöäk.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...