perjantai 1. syyskuuta 2017

Pizza- ja omppupiirakkaperjantai

Mites se sanonta nyt menikään; "tunnolliset työntekijät sairastavat viikonloppuisin". Tunnollisuudesta en tiedä, mutta flunssa meinaa kyllä iskeä. Uudessa työpaikassa päivät päättyvät myöhempään, joten vapaa-aikaa iltoihin jää vähän. Tänään oli harvinainen aikainen työvuoro. Tosin sairastapauksen vuoksi minun olisikin ilmeisesti pitänyt vaihtaa vuoroa myöhemmäksi, mutta joka tapauksessa aikaiseen menin, kun ei muutakaan käskyä tullut. Kotiin pääsin hyvissä ajoin, mutta eipä siitä paljoa iloa sitten ollutkaan. Vilun väreet alkoivat samantien kotiin päästyäni ja olo alkoi muuttumaan nuutuneeksi. Flunssaa on rutkasti töissä liikkeellä. Aamulla minulla oli jo kurkku vähän kipeä ja töiden jälkeen alkoikin lämpö jo nousta. Tuli otettua miltein kolmen tunnin päiväunet vilttiin käpertyen. Hevosetkin saivat tänään vain pelkkiä pussailuja ja rapsutuksia ja jäivät ilman liikuntaa; jospa tämä olo olisi jo huomenna parempi!
Töyhtöhyyppä Tirppani niska alkaa sentään näyttämään paremmalta! Betadine on kuivattanut ja pehmittänyt ärtynyttä ihoa. Vaikuttaisi, että ihoärsytys läiskä olisi ollut hyönteisten aiheuttama.


Mies teki meille tänään ihan sairaan hyvää mozzarella-rucolapesto pizzaa, johon omasta kasvimaasta tuli rucolat ja paprikaa. Pohja on tehty tällä hyväksi todetulla kuivahiiva pizzapohjalla.


Minä tein meille jälkkäriksi omenapiirakan tällä aineet vain sekaisin lemppari ohjeellani.Blogiarvonta kommenteissa minulta pyydeltiin päiväkoti työhöni liittyviä postauksia, siispä esittelen teille ihanan löydön minkä tein eilen Prismasta. 
Missä on Pikku Pupu -peli on tarkoitettu aivan ensipeliksi. Tämä laadukkaalta ja kestävältä tuntuva peli ei varsinaisesti ole edes peli. Siinä harjoitellaan tunnistamaan eläimiä ja niiden koteja, sekä myös marjoja ja hedelmiä. Ohjeet ovat selkeät ja erittäin hyvin päiväkotimaailmaan sopivat. 


Löysin päiväkotiryhmäni kaapista aivan ihastuttavat värikynät! Nämä Carioca baby kynät soveltuvat etenkin ensimäisiin kynäpiirroksiin pienelle lapselle, jolla ovat vielä hienomotoriset taidot kehitysvaiheessa ja piirrosjälki on vielä hentoa. Kynä on puuvartinen väriliitu, joka ei sotke sormia, jättää vahvan värin ja terä tuntuu kestävän hyvin iskuja. 


8 kommenttia:

 1. Nyt taitaa olla jokin flunssakausi meneillään kun yks jos toinen on kaatunut petiin. Herkku pizzan on miehesi pyöräyttänyt ja omenapiirakkaa, nam. ps. blogissani on arvonta jossa kivat palkinnot.
  Tervetuloa mukaan.🍀 -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan, kun ihmiset taas kokoontui yhteen töihin, päiväkoteihin ja kouluihin niin uudet pöpöt pääsi jylläämään. Oma olo on vähän parempi kuin eilen; järki sanoisi, että parasta olisi pysytellä levossa, mutta enpä taida malttaa. :P
   Kävin osallistumassa arvontaan. :)

   Poista
 2. Pikaista paranemista <3 Ihana tuo pizza ja omppupiirakka :) Iloa syyskuun alkuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3
   Kyllä nuo herkut maistuivat tokkuraisesta olosta huolimatta. :P
   Mukavaa syyskuuta!

   Poista
 3. Hyvä, että Tirppa toipuu. Herkkuja teitte, nam. Meillä on flunssaa töissä myös. Paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt, kun vielä saisi pidettyä niin ettei tuollaisia ihoärsytyksiä tulisi lisä; ötököitä on ihan valtavasti. :)
   Kiitos! :) Ei tässä olisi nyt kyllä mitään flunssaa kaivannut. :-/

   Poista
 4. Toivottavasti flunssa meni ohi yhtänopeasti kuin tulikin. Mulla pariinkin otteeseen ollut päivän kestävä lentsuolo mutta mennyt ohi onneksi. Ihania herkkuja ja kiva peli! Hyvä että Tirppakin parempi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaisi, että tämä flunssa menee nopsaan ohi. <3 Tänään ei lämpökään noussut. Olo on ollut vain nuutunut ja lihaksia ja päätä särkenyt. Aamun kurkun käheyski helpotti.
   Tänään hepat halusi jo heti viiden jälkeen sisälle ötököiltä turvaan. :-/

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...