sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Hyvässä seurassa

Kelit ovat olleet kyllä ankeita; satanut lunta ja ne ovat sulaneet pois, satanut vettä ja räntää ja ollut muutenkin harmaata. Kuluneet viikot on pitänyt sisällään ystävien kanssa kahvitteluja ja pikkujouluja; nämä ovat kyllä piristäneet kummasti tätä kaamosaikaa.

Robert's Coffee

Ravintola Huviretki


Eilen oli erityisen mieluinen ilta. Tänä vuonna ei tarvinutkaan yksin tallin vintillä askarrella paskarrella ovikransseja, kun seuraani liittyivät ystäväni Johanna, blogin Talossa no 23 Satu ja Mansikkatilan mailla blogin Taina. Hienoja kransseja kyllä syntyi! <3 





Sadulta sain muutaman eukalyptuksen oksan. Voi miten ihana tuoksu lähtee lehdistä!


Piparkakku makurahkasta tuli tehtyä tällä ohjeella muffinsseja tarjolle, mutta paistoin muffinsseja ensin 15 min jonka jälkeen laitoin päälle piparkakkutaikinasta piparin ja paistoin vielä 5 min. Pienemmille muffinsseille riittää lyhyempi paistoaika.


Oletteko maistaneet Fazerin Miami Travel suklaata? Tästä on tullut kyllä yksi suosikki suklaistani. Appelsiinin makuista maitosuklaata ja poksuvia karkkirakeita. Nam!

14 kommenttia:

  1. Oli varmasti kiva tapaaminen. Hyvää seuraa ja ihanaa puuhaa kivassa ympäristössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilisen illan aikaan saamalla energialla olen saanut aikaiseksi tänään jo vaikka ja mitä! Kello on vasta kahdeksan ja olisin jo valmis nukkumaan; mikä on ihan huippu juttu koska aamulla olisi viideltä herätys. Minä, kun olen normaalisti iltavirkku, joten aikasin nukkumaan käyminen ei vaan onnistu. :D

      Poista
  2. Ihanaa, kun keksit kutsua meidät mukaan!<3 Sain viimein siivottua etuterassin, se on kuule ihan sun ansiota.:) Olihan kranssille tehtävä siisti ympäristö! Linkitä ihmeessä tämä postaus Perjantaimyysseihin!

    Kivaa viikkoa!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linkitin. :P
      Eilisestä jäi niin hyvä fiilis, että sillä energialla olen minäkin saanut tänään aikaiseksi vaikka ja mitä. :-D Kiva, kun tulitte! <3
      Mukavaa viikkoa! <3

      Poista
  3. Ystävät, askartelut ja herkut on etenkin vuoden aikaan ihan parasta terapiaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä; tähän aikaa on todella yritettävä ottaa kaikesta pienestäkin ilo irti. <3 Ankealta yhä näyttää säätiedotukset; pelkkiä pilviä ja sadetta kooko viikon, plääh.

      Poista
  4. Olipas kiva käydä ja nuo sinun karvakaverit oli ihan parhaita...sori kun jäin niiden kanssa/vuoksi höpöttämään vaikka ja kuinka ;) Ihanat tilat oli tuunailla ja kiitos tarjoiluista <3 Eucalyptykset sain Kukkakauppa villiviinin Eijalta mukaani, kun kerroin mihin olen menossa, joten kiitos kuuluu hänelle :)
    Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuita karvakamuja saat kyllä tulla kuvailemaan ja lepertelemään niille enemmänkin, jos innostaa. ;D Kiva, kun tulit! <3 Mukavaa viikkoa!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Bloggaaminen on kiva harrastus, kun pääsee tutustumaan uusiin ihaniin ihmisiin. <3

      Poista
  6. Mulla onkin tämä maku vielä testaamatta. Ja mulla kun on tuo appelsiinipakkomielle tällä hetkellä, niin pitää kyllä ehdottomasti testata!
    Mun suosikkeja on ollut se Copenhagen (Raspberry & Liquorice) ja Rio De Janeiro (Mint & Choco Drops).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poksuva suutuntuma on ihan parasta! :,D Nuista kahdesta mäkin olen pitänyt, mut tää appelsiini vei nyt voiton. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...