perjantai 1. joulukuuta 2017

Hämärän hyssyilyjä

Tänään vietimme töissä päiväkodissa lapsiryhmäni (1-3v) kanssa pikkujouluja/hämärän hyssyjä. Pukeuduimme pyjamiin ja tonttulakkeihin. Aamu alkoi joulupuurolla, jonka jälkeen hiljennyimme pieneen valo-tuokioon ja koristelimme joulukuusen. Voi miten mukavaa oli lapsista, kun nukkumaan käytäessä ei tarvinut riisua mitään vaatteita, vaan sai mennä oma pyjama päällä nukkumaan. Iltapäivästä jorailtiin joululaulujen tahtiin. Tonttuja on oikeasti olemassa! Oikea tonttu kävi kurkkimassa ikkunan takana!


Joulukalenteri-maisemaan syttyi tänään tähti taivaalle. Toteutamme joulukalenterimme Askartelukaappi-blogin joulukalenterisadun mukaisesti.
Mies kävi tekemässä ruokaostokset ja oli ostanut itselleen suklaajoulukalenterin ja minulle korukalenterin. <3 Nyt minulla kaksi ihastuttavaa joulukalenteria! Maa peittyi taas tänään lumella ja mies lähti juuri aurailemaan. Sunnuntaille on lupailtu reippaasti plussa-asteita ja vesisadetta, joten tämän kirjoittamisen jälkeen aion lähteä ottamaan lumesta ilon irti ja painua pellolle Tipan-kanssa ilta-ratsastelemaan. <3 Mukavaa viikonloppua!  Huomenna minua ja Pikku Myytä voi tulla tervehtimään Erstan kartanon sydänpuistoon ja tekemään kartanolta jouluostoksia pukinkonttiin. 


PS. Minit Koivikon Katveissa blogissani alkoi talliprojekti joulukalenteri!

10 kommenttia:

 1. Voi kuinka kiva päivä ♥ Päiväkodissa nämä juhlapyhät kuten joulu, ovat ihanaa aikaa lapsille ja takuulla myös aikuiselle. Itse hymyilen aina aamuisin kun vien koirat ja kuljen päiväkodin ohi, jossa jo joulukynttilät ikkunoilla, lasten askarteluja jne, sieltä se lähtee-jouluntunnelma ♥ Ihanaa viikonlppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että päiväkoti saa hymyn kasvoille! <3 Meilläkin, kun on nuo ryhmän ikkunat matalalla suoraan kävelyväylälle niin usein sitä miettii, että mitähän sitä ohikulkijat meistä tuumaavat, että voi kun he näkisivät tuon hyvän puolen päiväkodista. Miten sitä usein havahtuukin ohikulkijan katseen alla räpläävän ryhmän puhelimesta läsnäohjelmaa tai jollain lapsella on juuri silloin paha mieli ja et juuri sillä sekunnilla pääse lohduttamaan... :) <3

   Poista
 2. Ihania joulukalentereita ja varsinkin korukalenteri kuulostaa kivalle. Rahakalenteri olis mun suosikki näin joulun alla. Sellaisen jos jostain muutamalla eurolla löytäisi ja siitä satasia pävittäin luukuttaisi. Eipä suostunut mieskään sellaista minulle askartelemaan. :-))
  -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahakalenteri kuulostaisi mahtavalta! Bongasin kyllä tänä vuonna netistä sekä viini, että juustokalenterit niin nekin olisivat olleet kyllä ihan huippu ihanat; pomo ei kyllä välttämättä tykkäisi. :D
   Tänään korukalenterista tuli kivat hopeiset "solmukorvikset" jotka otinkin jo heti käyttöön. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Lumesta ei ole enää tietoakaan, joten sen mukana lähti vähän joulufiilis. Onneksi on vähän pakkasta lupailtu, jos se toisi takaisin luntakin. :D

   Poista
 4. Teillä on ollut ihana hämärän hyssy -päivä! Ihan tulin kateelliseksi ja aloin miettiä, että voisiko meilläkin töissä pitää pyjamapäivän, mutta eipä se toimistohommissa onnistu. On meillä sentään villasukkapäivä tulossa ensi viikolla, tyydyn siis siihen :)
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saan ensi vuonna muutkin päiväkotimme ryhmät viettämään byjamapäivää. Päiväkotimme toisessa yksikössä hämärän hyssyjä on vietetty jo usempi vuosi ja se on ollut kyllä ihanan tunnelmallinen päivä, kun koko talo hipsuttelee yökkäreillä. :D Villasukkapäiväkin kuulostaa hauskalta! :D Mukavaa viikkoa!

   Poista
 5. Niin ihanat kuvat ja kivat juttelut hämärän hyssyistä 💙

  Korukalenteri - wow ! ❤️

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti saan ens jouluna muutkin ryhmät innostumaan hämärän hyssyistä. :D
  Korukalenteri on osoittautunut oikein mieleiseksi. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...