tiistai 3. heinäkuuta 2018

Kouvolan nähtävyyksiä ja tractor pullingia

Aloitin lauantaina koko heinäkuun kestävän kesäloman päiväretkellä Kouvolaan. Kävimme seuraamassa Kymijoen takavedon järjestämiä Kouvola POWER pullin traktorien vetokisoja. Paluumatkalla poikettiin Ankkapurhassa, Anjalan kartanolla ja Moision kartanolla. Molemmat kartanot olivat valitettavasti kerinnyt jo sulkeutumaan.

Anjalan kartano

Anjalan voimalaitos
Anjalan kartanon makasiinikahvila vaikutti oikein ihastuttavalta!
Vatsa oli niin täynnä, että tyydyttiin tällä kertaa vain ihastelemaan vitriinin antimia. 

Jasmikkeen minä tahdon meidän pihaan! Ihana tuoksu!

Moision kartanoSunnuntaina avoimien puutarhojen päivänä kiersimme kuudessa Lahden alueella sijaitsevassa yksityisessä puutarhassa. Näistä ihanuuksista kertoilen myöhemmin lisää. Eilen puukatoksemme sai jatketta terassin muodossa ja tänään puoli taloa onkin ollut sähköittä, kun talossamme alkoi sähköjen uusiminen. Remppa-kuulumisistakin pitäisi postailla. Sade lakkasi vihdoin, joten pitäisi tästä Tipan kanssa iltaratsastuksellekkin lähteä. Aamulla aikainen herätys, kun kengittäjä tulee ja autokin pitäisi viedä katsastatukseen... Tylsyys ei tule lomalla iskemään, niin paljon on kaikkea kivaa tekemistä luvassa! :D  Onkos täällä muita lomalaisia, joilla on jo tiedossa päivät täynnä ohjelmaa? 

4 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköisiä paikkoja. :) Olen itsekin käynyt muutaman kerran katsomassa traktorivetokisoja, kun niitä järjestetään myös kotikulmillani. Hauskaa menoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on ainuat kisat mitä tääl päin järkätään. Kerran ollaan aikasemmin käyty Alahärmässä katsomassa. Voisin nuita kyllä useamminkin katsella. :)

   Poista
 2. En ole Kouvolassa käynyt kuin ohimennen joskus, kiva tutustua kaupunkiin näin.
  Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä meiltä Kouvolaan ole kuin tunnin ajomatka, mutta kovin vieraaksi on kaupunki jäänyt. Tykkimäessä tuli lapsena käytyä. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...