sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Helppoa hyvinvointia Marli SHOTISTA

Pääsin Hopottajana mukaan hyvinvointia tukevaan kampanjaan ja sain maisteltavaksi uusia Marli SHOT tetroja. Yhdestä 2 dl tetrasta saa viiden päivän annoksen. Olen shoteista positiivisesti yllättynyt. Pieni flunssa yritti iskeä, mutta tuntuisi, että shotit auttoivat karkottamaan nuhan ennen kuin kunnolla iski päälle. Isona plussana juomien makeuttamattomuus ja lisä- ja säilöntäaineettomuus.  


Marli SHOT on trendikäs, helppoa hyvinvointia tukeva sarja, josta löytyy kolme vahvan terveysmielikuvan omaavaa tuotetta: Inkivääri-kurkuma-acerola, Karpalo-puolukka-acerola ja Granaattiomena-acerola. Kaikki kolme tuotetta ovat makeuttamattomia – ilman lisättyä sokeria, lisäaineettomia ja säilöntäaineettomia. Marli Shotit ovat 95% mehuja, joissa on korkea luontainen C-vitamiinipitoisuus. Jokaisessa Marli SHOT-tuotteessa on viisi (5) annosta.

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveitä elämäntapoja.

Mikä on ACEROLA?
En ollut ennen Marli Shot kampanjaa edes kuullut acerolasta. Acerola on hedelmä ja se tunnetaan myös nimillä barbadoskirsikka ja antillienkirsikka. Acerola on pieni pensasmainen puu, joka kasvaa sademetsien kuivissa osissa jopa 5 metrin korkuiseksi. Puu tuottaa vaaleanpunaisia, halkaisijaltaan n. 1-2 cm kokoisia hedelmiä. Kypsä hedelmä on mehukas ja maultaan hieman kirpeä. Acerola on c-vitamiini pommi, mutta vitamiinipitoisuus vaihtelee kasvupaikan, kypsyyden, vuodenajan ja ilmaston mukaan. Mitä kypsempi hedelmä, sitä alhaisempi c-vitamiinipitoisuus. Tästä syystä acerolasato korjataankin hedelmän ollessa vielä vihreä.


Marli SHOT karpalo-puolukka-acerola 2 dl
Ainekset: Karpalo-, puolukka- ja acerolatäysmehu tiivisteestä, vesi. Täysmehupitoisuus 95 %.

Tämä mukavan kirpsakka shotti oli oma suosikkini! (Superjuoma virtsatietulehdukseen.)Marli SHOT inkivääri-kurkuma-acerola 2 dl
Ainekset: Omenatäysmehu tiivisteestä, inkiväärisose, kurkumatiiviste ja acerolatäysmehu tiivisteestä, vesi. Täysmehupitoisuus 95 %.

Ehkä minun makuuni hieman liian tujun makuista, mutta voisin flunssa oreiden alkaessa kuurin tätä nauttiakkin!


Marli SHOT granaattiomena-acerola 2 dl
Ainekset: Granaattiomena (80 %)- ja acerola (15 %) täysmehu tiivisteestä, vesi. Täysmehupitoisuus 95 %.

Tämä on shoteista miedoimman makuisin ja sen vuoksi ei niin "uskottava". Mukavan mehumainen maku. 


Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. mehuja, muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa, voitaikinataskuja, suklaataikinoita ja kylpyhuoneen pesusettiä. Tuotetestauksistani voit lukea lisää myös tästä.
Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;)

8 kommenttia:

 1. Mä huomaan yleensä kaikki uuuudet mut nämä jääneet huomaamatta. Shotit on käteviä juotavia ja nuo vaikuttavat kiinnostavilta!Muistelen että olen liittynyt hopottajaksi joskus, mutta jäänyt siihen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koukuttavia juomia. :D
   Itse olen tykännyt Hopottajana olemisesta. On tullut testattua kivoja tuotteita, joita ei ehkä välttämättä muuten olisi tullut kaupasta ostettua. Hopottajat uudisti jossain vaiheessa sivustonsa ja muistaakseni silloin piti käydä uudelleen rekisteröitymässä. :)

   Poista
 2. Hyviä tuotteita.
  Nämä olisivat ehdottomasti ostoslistalla, ellei näiden raaka-aineita olisi pakastimet pullollaan.
  Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveen vähän tosiaan tulee mitää mehuja kaupasta ostettua, kun luonto tarjoaa raaka-aineita ihan ilmaiseksikin. Kauppojen mehuissa sokerimäärätkin hirvittävät. Täytyy myöntää, että nämä tetrat ovat kyllä kovin koukuttavia helppoudellaan. :P
   94v mummini juo päivittäin oma keittämäänsä inkiväärimehua ja syö paljon marjoja (etenkin puolukkaa); itekseen asustaa ja kaikki arvot on niin hyvät, ettei hänen ole tarvinnut mitään lääkkeitä popsia, että veikkaan että nuissa raaka-aineissa täytyy todella olla tehoa. :D

   Poista
 3. Vaikuttavat hyviltä tuotteilta! Acerola on minullekin täysin uusi tuttavuus. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvittelin Acerolan olevan jotakin keinotekoista ainetta. xD mukavaa loppuviikkoa! <3

   Poista
 4. Kiitos esittelyistä, täysin uusia tuotteita minulle. Voisihan sitä kokeilla, jos meinaa flunssa iskeä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...