lauantai 20. huhtikuuta 2019

Kevättunnelmia

Kyllä meitä on nyt hellitty lämpöisillä ja aurinkoisilla kevätkeleillä ja lumetkin suli jo. Ei ole paljoa malttanut sisällä oleskella. Viime viikolla siirrettiin kesäterassikin paikoilleen, joten grillikausikin on jo korkattu.



Keittiöblogini puolella on rutkasti pääsiäisreseptejä, kuten tämän herkullisen pashakääretortun ohje



Vielä mahtuu rakas karvalapsemme nukkumaan päiväunet sylissäni. Laskettuun aikaan on tänään tasan kolme kuukautta aikaa. Vointi on pysynyt hyvänä, masu kasvaa ja pojan liikkeet sen kuin vahvistuvat. <3 Sokerirastuksessakin tuli käytyä (tehdään kaikille yli 25v ensisynnyttäjille) ja arvot olivat hyvät; kahden tunnin arvo oli jopa alhainen, eli ohjeeksi tuli huolehtia syömisestä riittävän useasti. 


Pääsiäisloma alkoi ystävien kesken ihanalla lämminveriset ysäri tv-sarja maratonilla. Muistatteko lämminveriset sarjaa? ;)


Puutarhassa ja koivikossa kevät on todellakin herännyt. Kasvihuoneessa on jo retiisi ja salaatti itänyt ilman lisälämmityksiä. Alla olevasta kuvasta näkyy unikon lisäksi, että myös vuohenputket on alkaneet putkahtelemaan. Ärsyttävä rikkaruoho, mutta siitä saa sentään super herkullista vuohenputki-fetapiirakkaa!




Lähde peltomme reunassa.



Mukavaa pidennettyä viikonloppua! 
Onko teillä jotain pääsiäisperinteitä?

8 kommenttia:

  1. Kuvista välittyi ihanan kevätfiilis ja tuo kääretorttu, namskis.
    Kiva kuulla että odotusaika on sujunut hyvin ja ootkin jo kohta loppusuoralla:)
    Ihanaa pääsiäistä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitjat, että aika menee nopeasti! Toisaalta kerrankin ihan kiva niin; odotan jo niin kovasti tulevaa. <3 <3 Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Aivan ihanat kuvat! Leppoisaa pääsiäisen jatkoa❤️

    VastaaPoista
  3. Kauniita keväisiä kuvia.
    Tuota kääretorttua on kokeiltava:)
    Tuleekohan "karvalapsi" mustasukkaiseksi, kun syli on jatkossa varattu.
    Sarjaa en muista, kun katson vähän telkkaria.
    Onnellista raskauden viimeistä kolmannesta ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Saas nähdä mitä Kisu tulokkaasta meinaa; uskon että hyvin tulevat keskenään toimeen ja Kisu tulee pitämään huolen, että hänkin pääsee välillä sylittelemään. :,D
      Aurinkoista viikonloppua! <3

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Ihan käsittämättömän nopeasti kevät edennyt! Ei meinaa iltaisin malttaa tulla sisälle ollenkaan, kun tekisi mieli vain jäädä ulos puuhastelemaan kaikenlaista. :D Mukavaa viikonloppua! <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...