torstai 31. lokakuuta 2019

Lokakuun viimeinen

Viimeistä viedään lokakuun osalta. Juhlitaanko teillä jotenkin Halloweenia? Itse tykkään tästä kummitusjuhlasta, mutta liian kauhua ei saa olla. 🙈  Tänä vuonna ei tullut tehtyä mitään halloweeniin liittyvää, mutta ehkäpä sitten, kun Leevi kasvaa... 🎃

Kyllä se talvi tekee tulojaan. Yöt on jo pakkasen puolella ja vähän luntakin on satanut, mutta maahan se ei ole vielä jäänyt. Puutarha ja piha on saatu aika hyvin laitettua talvikuntoon. Vain kesäterassi pitää vielä siirtää aurausta hankaloittamasta ja turvaan tallin katolta tippuvalta lumimassalta.

Pikku paprikoita ja chilejä lukuunottamatta kasvihuoneet tuottivat tänä vuonna melko heikon sadon. Paprikoista saamme nauttia yhä ja chileistä itse tehdyn makean chilikastikkeen muodossa. Porkkanat eivät tänäkään vuonna pettäneet. Taitaa Leevi saada ensimmäiset porkkanamaistiaiset oman kasvimaan porkkanoista. Lavakasvimaa tuotti kämmenen kokoisia pottuja, mutta avomaan potut meni myyrän suihin.
Nam nam, kaalikeittoa.

Meidän vauva-arjen helpotukseksi omenasato jäi onneksi ihan onnettomaksi. Alettiin kuitenkin kaipaamaan syksyn omenaherkkuja, joten omenapaistos- ja omenapiirakkaomput piti ostaa ihan kaupasta.Suolaiset piirakat on niin hyviä, että niitä on tullut tässä tehtyä salaatin kera ihan ruoaksi.
Tähän piirakkapohja-ohjeeseen olen kovasti tykästynyt.  

Leppoisaa alkavaa marraskuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...