sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Ruskainen syksy

Eilisen päivälenkin suoritimme Lahden satamassa: vähän vaihtelua kotinurkkien maisemiin. Tänä syksynä luonto on kyllä tarjonnut upean väriloiston, joten vaunujen kanssa lenkille lähteminen ei kauheasti tiukkaa ole tehnyt. 

Nappasin meille välipalaksi mehevät juustocroissantit suosikki kahvilastani Kahvila Karirannasta. Oli kiva myös käydä katsomassa Lahteen avattua, nuorille suunnattua, upouutta pumptrack -töyssyrataa.
Pumptrack-rata tarkoittaa asfaltoitua, kumpuilevaa ajorataa. Rata on paikoillaan tilapäisesti, ennen kuin paikalle aletaan rakentaa uudistaloja. Tilapäisyys voi tarkoittaa jopa vuosia. Radalla voi liikkua esimerkiksi polkupyörällä sekä potku- ja skeittilaudoilla.

Muuttolintuja on ollut valtavasti liikkeellä. Etenkin valkoposkihanhia on lennellyt tuhansittain ja isoja parvia on viettänyt aikaa myös pelloillamme. Hanhista lähtee kyllä aikamoinen kaakatus (ja hirmuisesti kakkaa). 


Näkymä olohuoneen ikkunastamme on kuin maalaus.

 Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Ikkunanäkymä on todella kuin suuri maalaus. Hienoja kuvia kaikki!
  Hyvää syksyn jatkoa ja terkut Keski-Suomesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaa jäädä imettäessä telkkari kakkoseksi, kun huomaan vain tujottavani ikkunamaisemaa. :D
   Kiitos PiipeA samoin sinulle! <3

   Poista
 2. Ihanat kuvat.
  Tuo teidän "taulu" on upea. Sama kehys, maalaus elää.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo maisema on niiin ihana. <3
   Oikein kivaa viikkoa sinullekkin! <3

   Poista
 3. Nyt on kyllä niin upea ruska täällä etelässäkin!! <3
  Ei millään malttaisi pysyä poissa luonnosta. Pitää nauttia vielä tästä valoisuudesta ja väreistä, koska kohta on taas hetken aikaa pilkko pimeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl on ollut kaunista! <3 Vielä muutama aurinkoinen päivä voisi olla, kun värejä vielä löytyy. <3 Ihan hirveästi tuleva pimeys ei nyt ahdista, kun saa olla kotona ja näkee sen valoisan ajan. <3 Töissä päiväkodissa just sen kaikista valoisin aika kökitään sisällä ja todennäköisesti vielä pimennetyssä nukkarissa. :,D

   Poista
 4. Ruska on vielä hetken kauneimmillaan. Kaipaisin muutaman aurinkoisenkin päivän, ennenkuin loskakelit alkavat. Ihanaa lokakuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, muutama aurinkoinen päivä vielä kiitos! :D
   Mukavaa lokakuuta! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...