torstai 19. maaliskuuta 2020

Koronaa paossa

Korona sitä, korona tätä...
Onneksi olen äippälomalla ja saamme viettää "koronakaranteenia" perheen kesken kaikessa rauhassa.
Olisi varmaan itsellänikin vähän toisenlainen ääni kellossa, jos töissä nyt joutuisin olemaan.
Isot tsempit työkamuilleni, niille sankareille, jotka tässä joutuvat pistämään terveytensä peliin!



Ei meitä ole karanteenin laitettu, mutta pyrimme noudattamaan suositusta ja välttelemään kontakteja ja turhia liikkumisia ihmisten ilmoilla, kun kerta siihen on mahdollisuus. Ei meillä ole mitään tarvetta lähteä uhmaamaan omaa ja muiden terveyttä. Ruokakaupassakin olemme tottuneet käymään muutenkin vain kerran viikossa ja tekemistä piisaa kotinurkissa ihan kiitettävästi.
Itse olen aika lailla turvallisin mielin. Vain muutamia tapaamisia ja menoja on peruuntunut, mutta muuten korona myllerrys ei juuri näy meidän arjessa.



Korona perui meidän Päijät-blogilaisten pääsiäiskekkerit, jotka piti meillä pitää yhteistyössä Havin ja Kukkakauppa Villiviinin kanssa. Pieniä pääsiäisaskarteluja ja istutuksia kerkesin tekemään ja leipomaan kanan mallisia lusikkaleipiä. Jääkaapissa odotti myös ainekset porkkanakakkua varten. Onneksi appiukolla sattui olemaan syntymäpäivät, joten ei leivonnaiset hukkaan mennyt. Pääsiäinen ei jätä myöskään tulematta vaikka viirus jyllääkin, joten tekemäni koristeet tulevat kyllä käyttöön. 

Kun epidemia rauhoittuu niin pidämme sitten uuden kekkerit. <3

Kukkakauppa Villiviini on avannut verkkokaupan, josta voi tilata ihastuttavia kukkakimppuja Lahden alueella ilmaisella toimituksella!


Muutama postaus taaksepäin esittelin sahaamani pupuperheen. Päällystin puput Havin Erja Hirven suunnittelemalla Onnenpensas lautasliinoilla. Kiinnittämiseen käytin tapettiliisteriä. Pupuista tuli todella kauniit vaikka itse sanonkin. <3

Koronavirus pistää monen yrittäjän ahtaalle. Nyt jos koskaan kannattaa valita kotimaisia tuotteita ja palveluita, jotta työpaikat säilyvät.

Kotimaiset tuotteet ja palvelut tunnistaa @avainlippu -merkinnästä. 🇫🇮Avainlipun voit löytää myös Havin Riihimäen kynttilätehtaalla valmistuvista kynttilöistä, sekä Imatran tehtaalla tehdyistä kattaustuotteista.

Havin tuotteita on mahdollista ostaa turvallisesti verkkokauppasta www.havis.fi kautta. Valikoimasta löydät myös kauniita HAVI’S-tuotteita sekä ihania Muumi-tuotteita.


Narsisseja ei kannata heittää menemään, vaan ne kannattaa istuttaa ulos. Olen istuttanut anopin nuukahtaneet narsissit jo monena keväänä koivikkoomme, joten keväisin sinne nousee jo melkoinen määrä kauniita keltaisia pieniä mattoja sinne tänne. Narsissit on jo aluillaan, joten kävin sieltä kaivamassa sisällekkin lasipurkkiin muutaman sipulin







Aurinkoista loppuviikkoa ja nautitaan nyt ihan luvan kanssa sohvan nurkkaan käpertymisestä!

8 kommenttia:

  1. Meilläkään ei korona juurikaan ole arkirytmiä mihinkään muuttanut. Teen muutenkin paljon etätöitä ja nyt teen vallan etätöitä. Yksi Tallinnan työreissu peruuntui, pääsiäisen reissu peruuntui ja nyt jännätään että päästäänkö huhtikuun lopulla lähtemään Ruotsiin. Mutta terveys edellä pitää nyt mennä. Aika ei kyllä käy pitkäksi kotona, tekemistä riittäisi, vaikka koko loppuvuosi olisi koronakaranteenia.
    Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sielläkään ei panikoida. 🤗 Ilo irti kotoilusta! <3 Ja aina on hyvä syy leipoa. ;D
      Ihanaa viikonloppua! <3

      Poista
  2. Ihana postaus 💛💚💛 Nuo kananmuotoiset piparit on suloisia ja muutenkin kerrassaan viehättävät pääsiäissomistukset! 🐤 🐥 🐔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olishan 80v synttäripiparit voinut olla vähän jonkun muun mallisia, mutta olihan nuo hauskoja. 😂
      Aurinkoista alkavaa viikkoa! ❤

      Poista
  3. Voi että kun harmitti se meidän tapaamisen peruuntuminen, mutta kyllä se oli silti oikea päätös tässä tilanteessa. Itseni puolesta ei pelota kauheasti, mutta meidän lähipiirissä on useita riskiryhmäläisiä ja sen takia tässä on ollut pähkäilemistä, että minne voi mennä ja mitä tehdä. Teineille on vaikea saada taottua päähän, että nyt pitäisi pysyä kotona!

    Ihania askarteluja olet tehnyt! Mä en ole yhtään ehtinyt vielä tuoda pääsiäista meille, mutta nyt mä sain inspiraation sun kuvista. Mukavaa sunnuntaipäivää teille ❤❤❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan huippu hieno sunnunai ilma! ❤
      Nyt ei tosiaan saa olla itsekäs vaan pitää ajatella muitakin. Annetaan taudille köniä eikä tarjota sille mahdollisuutta levitä! 😉

      Poista
  4. Ihanat puput ja pääsiäistunnelmat muutenkin! Mekin ollaan pysytty visusti kotinurkissa, ja toistaiseksi kyllä viihdyttykin eikä tekemisen puutetta ole ollut. Etäkoulu ja -eskarikin on sujunut ihan hyvin, uutuudenviehätystä ainakin. Terveyttä ja aurinkoa teille!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, ettei sielläkään pahemmin tällä hetkellä stressata. <3
      Mukavia kuun viimeisiä päiviä! <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...