perjantai 19. elokuuta 2016

Ensimmäinen postaus

Ajatusta uudesta blogista (/blogeista) olen jo hautonut pidemmän aikaa mielessäni. Vanha blogini Markanpilkkuja alkoi olla jo sellainen sillisalaatti, että aloin kaipaamaan selkeyttä bloggaamiseen. Ruoanlaitolle ja leivonnalle loihdin Keittiö Koivikon Katveessa blogin ja nukkekoti ja mistelyharrastukselle Minit Koivikon Katveessa blogin. Vielä olisi haaveissa Puutarha Koivikon Katveessa sivustokin. Näitä kaikkia yhdistää Koivikon Katveessa facebooksivu.

Tämä voi kuulostaa, että nyt vasta sekavaksi menikin, mutta ehei. Keittiösivusto tulee toimimaan julkisena muisti ja reseptikirjana, suosikki ohjeillemme. Meillä kokataan päivittäin ja leivotaankin useamman kerran viikossa, joten reseptit saisi olla helposti tavoitettavissa. Netissä ohjeet tulevat toivottavasti olemaan varmassa tallessa ja mukavahan se on toimivia ohjeita jakaa eteenpäinkin.

Nukkekotimaailmaa on ihan oma maailmansa. Tällä hetkellä yritän saada keskeneräiset pienoishuoneet valmiiksi, jotta pääsisin ihan kunnon nukkekotini kimppuun. Ihailen nukkisblogien tarinankerrontaa. Kurkatkaapa vaikka tästä Liisan suurperheen eloisaa elämää. <3

Jos ei ole viherpeukalo, niin kymmenet kukkakuvat rikkaruohoineen, ei varman paljoa jaksa innostaa. Siispä oma puutarhablogi olisi myös kiva. Meiltä löytyy koivikon katveesta, itse koivikko, hedelmäpuutarhaa, marjapensaita, kaksi kasvihuonetta, lavakasvimaita, kukkapenkkejä, nurmikkoa..
Niin ja tuo mieskin on ammatiltaan puutarhuri, joten kyllähän piha pitää pitää huollettuna!

Niin ja heppablogi ja kissablogi.. No, jos nyt ei kuitenkaan.. ;) Tässä blogissa haluan kertoa yleistä höpinää arjestamme maatilalla.. Sana tylsää, ei meillä tunneta. Tekemistä riittää aina.

Kuulun myös Hopottajat suosittelumediaan ja olen tätä kautta päässyt erilaisiin hauskoihin kampanjoihin mukaan, joissa olen saanut tuotteita maksutta testattavaksi. Näistä tarinoista kertoilen myös mielelläni täällä lisää. Olen testannut mm. Sinin uuta kylpyhuoneen pesusettiä, Bebanthen-rasvaa ja maistellut Apetit siikamurekepihvejä ja Myllyn Parhaita voitaikinataskuja.
Kuka tahansa täysi-ikäinen voi liittyä Hopottajiin! Kuuluessasi tulevan kampanjan kohderyhmään, saat sähköpostiviestin, jonka perusteella voit itse päättää haluatko ottaa siihen osaa. Kampanjoihin osallistuminen edellyttää vain testaamaan tuote ja kertoa tuotteesta oma rehellinen mielipide ja kertoa tuotteesta myös ystävillekin. Jos innostuit Hopottamisesta, niin käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658! ;)

Toivotan niin vanhat, kuin uudetkin lukijat lämpöisesti tervetuloa seuraamaan Koivikon tilan puuhasteluja! Kommenttien jättäminen vierailusta ilahduttaa ja haasteita otan mielelläni vastaan.

9 kommenttia:

 1. Siis wau ensinnäkin tuolle lavapuutarhalle!<3 Upea!
  Täytyy tehdä niin kuin sydän sanoo, varmasti hyvä päätös! Kiva tuo kolmen blogin yhteinen Fb-sivu ja yhdistävä nimi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lavakasvimaani on osoittautunut erityisen hyväksi. Ei ole paljoa haitannut murtunut säärikään kasvimaan hoitoa. Laatikoiden reunalla on oikein mukava istuskella. :D Huoh, tuon facebookin kanssa on vielä vähän opettelua. Jotenkin tuntuu kovin sekavalta. Nooh, enköhän senkin kanssa pian löydä yhteisen sävelen, kun vielä on saikkuakin jäljellä. :P

   Poista
 2. Onnea ja menestystä uudelle blogille!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ja mukava blogiuudistus! Seuraan mukanasi Koivikon Katveeseen :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia. Onko tämä blogi tällä uudella nimellä Blogit.fi:ssä ?
  Mä oon laittanut sinne seurauslistalle sun blogis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kun muistutit, siellä pitikin minun vielä muutoksia tehdä. Minit oli ensin tämän osoitteen alla, joten se vähän sotkee blogilistoja. Kävin nyt päivittämässä otsikot ja tiedot, mutta ilmeisesti siinä menee vähän aikaa, kun päivitykset tulevat näkyviin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...