perjantai 17. maaliskuuta 2017

Tulevia suunnitelmia säären kanssa ja söpöstely kuvia

Tällä viikolla tuli käytyä työterveyslääkärillä, sekä työterveys fysioterapeutilla. Nyt on selvää, että huhtikuun alusta lähden kokeilemaan työntekoa, josta ensimmäiset kolme kuukautta työkokeilun muodossa. Tunnelmat ovat hieman ristiriitaiset. Alkuperäisenä suunnitelmana oli, että olisin mennyt työkokeilun ajaksi varhaiskasvatuksen toimistopuolelle. Olisin päässyt tekemään töitä, minusta olisi ollut ihan apuakin ja jalka olisi saanut vahvistua rauhassa. Tämä ei sitten onnistunutkaan, koska työkokeilun jälkeen minun olisi pitänyt myös jatkaakin kyseisen työn parissa. No nyt menen ihan oman työni pariin päiväkotiin. Vaikka tulen olemaan siellä vain ylimääräisenä työntekijänä ilman "vastuuta", niin himpun verran jännittää pystynkö varjelemaan koipea kolhuilta. Koipihan on siis edelleen poikki; enkä ainakaan hyppimään tai juoksemaan kykene. Toinen vaihtoehto olisi ollut se, että sairaslomaani olisi yhä vain jatkettu. Työkokeilun pystyy onneksi keskeyttämään ja aloittamaan vasta sitten uudelleen, kun tuntuu paremmalta. Toivottavasti kuitenkin kaikki nyt lähtisi sujumaan hyvin. Mukavaa viikonloppua!
Kuvissa Myy ja siskoni hauvelit pinseri Lilli ja jacrussell Elmo. Ps. Vielä kerkiää kokeilemaan maksutta Yogaia tunteja! Suosittelen!

8 kommenttia:

 1. Voi mitä söpöläisiä :) Toivottavasti kaikki menee loistavasti työssäsi koiven kanssa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihanat söpöliinit! Toivottavasti jalkasi kestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Alkuviikosta tuntui koiven kanssa melko toivottomalta, kun pohje kipeytyi. Kipu meni onneksi ohi. Toivotaan, että koipi kestää. :)

   Poista
 3. Aivan ihanat söpöläiset ♥♥♥

  VastaaPoista
 4. Hauskat nuo liikkuvat kuvat :)
  Voi mänty raukkaa, kun on joutunut kettingin purituksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelimeni kuvat tallentuvat automaattisesti googleen ja jos olen ottanut, jostain kohteesta useamman kuvan peräkkäin niin google tekee niistä automaattisesti tuollaisia liikkuvia kuvia. :D
   Eipä olekkaan mänty, vaan vanha ryppyinen koivu. :D Lypsypuu on ollut käytössä ennen tätä taloa, eli aika vanhasta puusta on kyse, kun jo silloin on lehmän kestänyt. Ihmeen hyvin puu on kettingin kanssa sopeutunut elämään. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...