perjantai 3. maaliskuuta 2017

Kasveille ja omalle keholle hyvinvointia ja voimaa

Maanantaina pyörähdettiin kasvivalo kaupoilla. Vanhassa rintamamiestalossamme on pieniä ikkunoita ja pimeitä huoneita, joten onnistunut taimikasvatus vaatisi, että taimet raahaisi loppukasvatukseen keittiön pöydälle (niin kuin anoppini aikoinaan tässsä talossa kasvatti komeat taimet). Perus taimet ostan Harjulan tilalta (erittäin hyviä taimia!), mutta jotain olisi kiva itsekkin kasvattaa. Mieleisen kasvivalon löytäminen ei ihan niin helppoa ollutkaan, kun ihan hirmuista summaakaan en tähän halunnut sijoittaa. Lopulta kärkkäisestä löytyi kasvivaloksi soveltuva loisteputki ja Motonetissä oli sopivasti tälle runko tarjouksessa  (27€). Nyt olisi kylvöpuuhat enää taimimultaa vailla.


Pukuhuone on muutenkin remonttia vailla, niin nyt on hyvä tehdä kokeiluja. Ostimme myöskin siis hyllykiskot ja kannattimet, jotka on kyllä vielä kiinnittämättä. Tarkoitus olisi, että kun taimet kasvavat, niin ikkunalautaa saisi laskettua alemmas ja näin taimet saisivat lisää kasvutilaa ja paremmin yläviistosta tulevaa luonnonvaloa.  


Maananataina pyörähdettiin myöskin Jokimaalla MM-kisaraveissa naapuritallin suomenhevosruuna Eurovaltikkaa kannustamassa. Valtsu juoksi hienosti ykkösenä koko lähdön, mutta aivan vasta loppumetreillä Eeti jyräsi ohitse. Hyvä juoksu kuitenkin Valtsulta! Vähän täytyy hehkuttaa, että tämä ruuna vaihtoi ravintonsa meidän kasvattamaan heinään niin jopas alkoi menestystä tulemaan. ;) Nooh, ehkä nyt kuitenkin tällä ruunalla on nyt vaan sattunut palaset loksahtamaan paikoilleen ja meno luistaa. :D Olihan kuitenkin "MM-ravit", niin tiistaina kävin paakkelssien kera mitalikahveilla onnittelemassa hopeaa saanutta. Pääsin myös seuraamaan tämän Valtsun raveista palautumista. Hevostelua on tullut harrastettua lapsuudesta lähtien, mutta ravitouhut on jäänyt etäiseksi, joten oli mielenkiintoista seurata mitä ravien jälkeisenä päivänä tämän hevosen rutiineihin kuului. 
Peukut pystyyn, että hieno menestysputki jatkuisi Eurovaltikalla!Muuten viikko on vierähtänyt omien eläinten kanssa puuhatessa ja MM-kisoja telksusta seuraten. Tänään meille tulee ystäviäni kyläilemään ja olisi tarkoitus pelailla lautapelejä. <3 

  
Pääsin Buzzadorina testaamaan Yogaian tunteja maksutta kuukauden. BUZZADORFRIEND koodilla (voimassa 31.3.2017) pääset sinäkin kokeilemaan palvelua kolme päivää maksutta!

Yogaia on suomalainen nettijoogapalvelu, jonka valikoimassa on erityyppisiä joogatunteja ja kehonhuoltoa. Joogasta aurinkotervehdyksineen en itse oikein pidä, mutta kehonhuoltotunnit on ihania! Tunneille voi osallistua live-aikaan tai jumppailla tallenteiden mukana silloin, kun itsellesi sopii. Jos uskaltaudut laittamaan web kameran livetunnilla päälle, niin ohjaaja (vain) näkee sinut ja voi korjata asentojasi. Ryhmäliikuntatunteja siis oman kodin rauhassa!

Itse aion ottaa tästä kokeilukuukaudesta täyden ilon irti. Loistavaa kuntoutusta ratsastusonnettomuuden tuomille vaivoille! Vitjat miten sitä onkaan kankea ja lihaskunto aivan nollassa! Nyt olen jo jumppaillut keppijumppaa siivousmopin varren kanssa, osallistunut ryhtijoogaan ja kokeillut total body workouttia; ihan huippu hyviä tunteja! Suosittelen kokeilemaan!

2 kommenttia:

 1. Oon muuten vallan unohtanut ton buzzailun.. en ees muista, koska olisin sinne viimeks kirjautunut :O Jooga kuulostaa kuitenkin kivalta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole Buzzadorilla juurikaan kampanjoita ollut. Teetä olisi päässyt maistelemaan, mutta en mukamas ollut siihenkään kohderymään sopiva. Pöh. Hopottajilla on sentään nyt tulossa Skyr-rahka kampanja, johon pääsin mukaan. :)
   Yogaian on kyllä kiva, kun tällainen rautakanki saa osallistua tunneille ihan omassa kotona, eikä kukaan ole näkemässä! Tehokkaita tunteja, mutta kaikkeen en vaan väänny, joten joitain liikkeitä sovellan itselle sopivaksi. Naurukohtauksilta kankeuteni vuoksi en ole voinut välttää, joten enpähän ole kikatuksella pilaamassa muiden jumpsa-tuokioita. :,D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...