maanantai 13. maaliskuuta 2017

Children activity packien käyttäminen

Jatkan vielä aihetta edelliseen postaukseen liittyen. Linkitin linkkejä maksuttomiin tulostettaviin materiaaleihin varhaisvastukseen. Viimeisenä postauksessa mainitaan Children activity packit. Itse olen kovasti tykästynyt näihin ja niiden mahdollisuuksiin. Activity packkejä löytyy valtavasti englannin kielisenä ja eri teemoilla.
Paketteja ei tarvise tulostaa kokonaan, vaan voi tulostaa vain mieleiset sivut. Pakettien kasaaminen voisi olla loistavaa hommaa esim. opiskelijoiden tehtäväksi. Pakettien tehtäviä voi soveltaa rajattomasti ryhmän lasten taitojen mukaan. Materiaalia voi käyttää missä vain toimintatuokioilla! Loistavaa materiaalia esim. matemaattisten taitojen tai S2 taitojen kehittämiseen niin pienryhmissä, kuin koko ryhmän kanssa!


Miten olisi pienryhmässä vaikka pieni sadonkorjuu seikkailu. Kerätään omenoita ja vertaillaan, kenellä on isoin tai pienin. Kerätään syksyn lehtiä ja kasataan ne kokoon. Tämän jälkeen sopisi hyvin laulaa vaikka lehdet lentää nyt syksy jo on laulu. Syksyn aurinko muodostaa varjoja, joita voidaan tutkailla varjokuva tehtävällä. Sadonkorjuu saaliista löytyy myöskin paljon erilaisia värejä. Värikortteihin on myös eksynyt paidan kuva. Kenenhän paita se voisi olla? No linnunpelättimen tietenkin. Tämän jälkeen voitaisiin pelata vaikka pelottava kissa peliä...

Pakettien ympärille saa rakennettua kaikenlaisia seikkailuja! Kuvakortteja voi käyttää erikseenkin esim. ottaa laulutukiolle vaikka pelkät koon vertailukortit. Kuvien taakse voi kirjoittaa laulun nimiä ja lapset voi vuorollaan pussista nostaa yhden kortin. Lopuksi kuvat voidaan laittaa yhdessä kokojärjestykseen (näin tulee "vahingossa" harjoiteltua matemaattista koon vertailua ja hahmottamista).Paketeissa on myös usein seuraa viivaa kynällä tehtäviä tai leikkaa viivaa pitkin. Näistä saa kivat muistot kasvunkansioihin! Piirrostehtävät voi myös laminoida, jolloin niitä voi käyttää useammin vesiliukoisten tussien kanssa.

Tehtäviä esim. kasvunkansioon tai laminoitavaksi, jolloin niitä voi käyttää useamman kerran vesiliukoisten tussien kanssa.
 © http://www.1plus1plus1equals1.com

Oletteko sinä käyttänyt näitä paketteja lasten kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...