keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Talvilomakuulumisia

Ainakin tähän asti talviloma on ollut oikein mieluisa. Kotoilua, heppailua, remonttia, ministelyjä ja hyvää ruokaa ja aurinkoisia kelejä!! Instagramista voit käydä kurkkaamassa kuka on meinannut viedä minulta ratsun.  


Muutama keijunmekko on lähteny itämään.

1:24 minivuode tulevaan pienoishuoneeseen.

Lohta ja perunamuussia.

Tagliatellejä, lihapullakastiketta ja porkkana- lantturaastetta.


Tämän päivän projektina on ollut kipsilevyjen ostaminen ja niiden saaminen yläkertaan. Hieman on kädet maitohapoilla. Oviaukon levennyksen ansiosta levyt mahtuivat juuri ja juuri ylös asi. Levyjen kantokahvat olivat loistava hankinto. Ei niistä portaikossa ollut apua, mutta levyt piti ensin kantaa peräkärrystä sisälle, jollon kahvoilla sai levyistä hyvät otteet. Jee, nyt päästään seinien pystytykseen!

Iltapalaksi cittarin 1€ päivien hedelmiä, mökkirannan mustikoita ja oman maan mansikoita. Tuohon vielä vähän päälle kookoshiutaleita ja pähkinöitä niin nam!


Vau, blogilla on jo yli 100,000 sivunäyttöä! 
Tämän kunniaksi voisin kyllä piakkoin pistää pienen arvonnan pystyyn. 
Kiitos teille ihanille vakkarilukijoille ja muillekkin sivuilla piipahtaneille!

Oottekos te saaneet nauttia lomailusta vai onko loma vasta edessäpäin?
Jos teillä on tehty postauksia vaatehuoneistanne niin pistäkääpä kommentteihin linkkejä. :)

10 kommenttia:

  1. "Kotoilua ja heppailua" - kuulostaapa sympaattiselta ♥

    Pikkuinen vuode on kerrassaan suloinen. Lumikki ja 7 kääpiötä tuli mieleen ❤️😀

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa erinomaiselta lomalta! Loma on täälläkin mennyt oikein mukavasti. Ihan kotosalla. Tänään alkoi kevätkin virallisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkona näyttäytyy talvi parhaimmassa loistossaan, mutta onneksi aurinko jo sentään lämmittää. :D Vuosi sitten tähän aikaan lämpömittari näytti +4 astetta. :P

      Poista
  3. Ihana minisänky ♥ Kuulostaa ihan lomailulta, täälläkin siitä naatiskeltu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laissa pitäisi olla määrätty, että kaikille työssä/koulussa käyville kuuluu lomat! Ihanaa, kun ei ole ollut mihinkään kiire. <3

      Poista
  4. Kivat lomakuulumiset! Uskon, että noiden kipsilevyjen kantaminen on vaatinut aika tavalla käsivoimia.:O Lopputulos on varmasti vaivan arvoinen.:)
    Ihanaa loppulomaa!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kädet oli hapoilla eilen, mutta kyljet ne nyt vasta kipeät onkin. Ihan tehokas jumppa siis oli nuiden levyjen roudaaminen. Just ja just mahtuivat portaikon mutkasta! :,D Oon niin tohkeissani tuon yläkerran kanssa; ihanaa saada se oman näköiseksi. <3
      Mukavaa loppuviikkoa! <3

      Poista
  5. Ihanalta kuulostaa lomasi ja herkuilta näyttävät myös lomaeväät ;) Ihanaa, kun mullasta nousee uutta elämää, kevät <3 Kovasti tsemppiä remppaurakkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullasta nouseva vihreys ihastuttaa kovasti. Keittiön ikkunalla kasvaa sinkkisessä ruukussa rucolaa; en millään malttaisi alkaa lehtiä syömään, kun näyttää niin pirtsakalta valkoista lumitaustaa vasten. Pitää varmaan kylvää rairuohoa (kauraa) ihasteltavaksi. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...