Aikaiset aamuvuorot eivät oikein ole mun juttu. Kiva päästä ajoissa kotiin, mutta eipä sitä iloa kauaa kestä, kun kotiin päästyä iskee armoton väsymys ja on ihan pakko vähän oikaista jalkoja ja ummistaa silmiä.
Päikkärit tuli otettua ja herättyä kuola-lätäköstä. Olo on jokseenkin pöllähtänyt. Ruoaksi tuli tehtyä oma kasvattamasta paprikasta broileri-paprikawokkia ja jälkkäriksi tein naapurin (Pappilan Elämää bloggaajan) tilan hunajasta uuniomenapaistosta. Hunaja sopi paistokseen todella kivasti!
Hassu mutaatio paprika. |
4 - 6 omenaa
75 g voita sulatettuna
vajaa 1 dl juoksevaa hunajaa
3 dl kaurahiutaleita
kanelia ( ja kardemummaa)
loraus maitoa
(pähkinärouhetta)
75 g voita sulatettuna
vajaa 1 dl juoksevaa hunajaa
3 dl kaurahiutaleita
kanelia ( ja kardemummaa)
loraus maitoa
(pähkinärouhetta)
Paloittele omenat voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle reilusti kanelia (ja kardemummaa). Sekoita paistoksen ainekset keskenään ja levitä seos omenoiden päälle. Paista 200 asteessa noin 20 min, kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värityksen.
Tätä postausta rustaamalla sain vähän lisäaikaa laiskottelulle, mutta kyllä tästä penkistä olisi nyt ahteri nostettava ja painuttava ulkotöihin ja hevoset hoitamaan. Mukavaa loppuviikkoa!
Mitäs herkkuja teillä on omenoista tullut tehtyä? Joko syksyn merkkejä on teilläpäin havaittavissa? Meidän hevoset on ainakin alkaneet jo kasvattamaan talvikarvaa!