lauantai 23. marraskuuta 2019

Päijät-blogiyhteisön pikkujoulut

Sain eilen olla mukana viettämässä Päijät-blogiyhteisön pikkujouluja ihastuttavassa Kukka ja Sisustus Neilikassa Lahden keskustassa, kauppakeskus Trio vastapäätä. Neilikka on kukkakauppa Sinulle, joka rakastat kauniita kukkia, tyylikästä ja persoonallista kukkasidontaa. Iloista ja ammattitaitoista palvelua sekä huolella valittuja sisustustuotteita. 

Voi miten mukava oli saada blogeille kasvot! Oli kiva nähdä seuraamiani bloggaajia ihan kasvotusten! Ilta koostui jutusteluista mm. kukkakauppa yrittäjyydestä ja kukkasidonta näytöksestä. 
Onnea vielä tätäkin kautta Leikkaan kortit Merville upean kukkakimpun voitosta!  
Nam nam, meille tarjottiin maistuvat kakkukahvit ja tietenkin iltaan kuului kukkien ihastelu! 

Kiitos Tiina Pakkanen, kun päästit meidät tutustumaan yritykseesi! Oli erittäin mielenkiintoista kuunnella sinua. Kunpa itsekin olisi joskus nuin rohkea. <3
Kiitos Päijät-blogit!  




Minkä värinen on sinun joulusi tänä jouluna?






Kukka ja Sisustus Neilikka
Aleksanterinkatu 25 a B
15140 Lahti

Onko Neilikka sinulle tuttu? 
Käykää ihmeessä pyörähtämässä liikkeessä tai edes ihastelemassa kaupan näyteikkunaa! 
Neilikassa järjestetään myös mielenkiintoisia kukkasidontakursseja.

perjantai 15. marraskuuta 2019

Olohuone ennen ja jälkeen remontin

Voisin varmaankin vihdoin esitellä olohuoneemme, ennen kuin sisustan sen joulutunnelmiin.  Olohuone oli tarkoitus remontoida ennen vauvan syntymistä, mutta poju päätti toisin. Päivää ennen synnärille lähtemistä irroitin huoneesta kaiken minkä irti sain ja pesin katon maalinpoistoaineella. Loppuremontti jäi sitten miehen harteille.

Sääriluun murtumisen jälkeen tuli vietettyä paljonkin aikaa olohuoneessa, mutta muuten siellä tuli oltua lähinnä vain jouluisin. Repaleiset pinkopahviseinät ja kirkkaanpunainen takka, umpinaisella luukulla ei oikein houkuttanut olohuoneessa oleiluuun. Nyt on asiat toisin. Tykkään uuden ilmeen saanneesta olohuoneestamme todella paljon. Takka pysyi samana, mutta se vaihtoi väriä ja asensimme siihen lasiluukun, joten siitäkin pidän nyt kovasti. Seinäkello on tilattu ja keinutuoliin haluan lampaantaljan ja mieleisiä tauluja pitää ruveta katsomaan. Hygge-tapetti on mielestäni kyllä niin kaunis, ettei se välttämättä edes tauluja kaipaisi.

Ennen
Senkki ja vitriinit ovat nykyään olohuoneen viereisessä huoneessa. Sohva meni hävitykseen. Siitä oli valitettavasti vähäisen käytön vuoksi päässyt nahka haperoitumaan.






Jälkeen















maanantai 11. marraskuuta 2019

Ensimmäinen isänpäivä

Meillä vietettiin eilen ensimmäistä isänpäivää. Myös vaari ja mummo tulivat meille kahvittelemaan. Tarjolla oli kinkkuvoileipäkakkua ja Yhteishyvän ohjeella tehtyä tuhtia appelsiini-suklaakakkua. 



Leevi viihtyi kahvittelun ajan tyytyväisenä pöydän päälle nostetussa sitterissä 

Pappa ja vaari saivat ilmakuivuvaan massaan painetut Leevin jalan jäljet. 

torstai 7. marraskuuta 2019

Sunnuntaipäivällinen

Appivanhemmat pyysivät meitä viime sunnuntaina syömään. Pikkujäbän kanssa emme kuitenkaan oikein osaa nauttia tuollaisista kutsuista. Perille päästyään poika vähän tutkailee ympäristöään, sitten kitisee, kun on nälkä, sitten pitää vaihtaa pissavaippa (gaggaahan ei voi tehdä märkään vaippaan) ja heti perään kakkavaippa (parhaimmillaan myös koko vaatekerraston vaihto) ja sitten alkaakin unikitinät; yritä siinä sitten nauttia kyläilystä, kun ison osan vietät kuitenkin vauvan kanssa kaksistaan.

Siispä pyysimme, että isovanhemmat nappaisivatkin ruoat mukaansa ja tulisivat meille päivällistämään. Tämä olikin meille kaikille oikein mieluisa ratkaisu. Anoppi oli tehnyt karjalanpaistia ja perunamuussia ja me teimme karjalanpiirakoita. Perunamuussia ja piirakkataikinaa jäi yli, joten teimme vielä seuraavana päivänä perunapiirakoita: ne ne vasta hyviä olikin!




perjantai 1. marraskuuta 2019

SF Anytime ja Booksmart leffa

Yhteistyössä Smartsonin kanssa pääsin kokeilemaan SF Anytime sovellusta ja sain katsoa Booksmart elokuvan maksutta.

Kutsuin ystäväni kylään katsomaan kanssani leffaa ja sillä väliin Leevi lähti isänsä kanssa vaunulenkille. Ei mennyt niin kuin strömsössä. Isä ja poika palasi kahden tunnin kuluttua kotiin ja emme olleet saaneet vieläkään leffaa edes alkamaan. 
Hämäännyin, koska Sf Anytime ja leffa näkyi puhelimellani ilman mitään ladattuja sovelluksia. Uudella äly tv:llämme pääsimme siihen asti, kun leffa olisi pitänyt lähteä pyörimään, mutta kuvaruutu pysyi vain mustana. Olisin kaivannut sivuston edes tässä vaiheessa ilmoittavan, että sinun täytyy ladata SF Anytime sovellus katsellaksesi leffoja. 
Isäntä latasi meille sovelluksen, mutta mielenkiinto leffaa kohtaa alkoi olemaan jo vähän hiipunut ja Leevikin haki huomiota puoleensa. Sovellus kuitenkin lataamisen jälkeen toimi moitteettomasti ja Sf Anytime palvelu näytti leffatarjonnaltaan oikein kiinnostavalta. 



Booksmart (2019)
Parhaat ystävykset ja ylisuorittajat Amy ja Molly ajattelivat, että kunhan nenät pysyvät visusti kiinni kirjoissa, heillä on ylilyöntiasema bilettäviin luokkatovereihinsa nähden. Valmistujaisten aattona nämä kympin tytöt kuitenkin huomaavat, että ovat jääneet paitsi kaikesta hauskasta. Niinpä he päättävät mahduttaa yhteen yöhön kaiken sen, minkä ovat neljän opintovuoden aikana menettäneet. Tästä seuraa kaaottinen seikkailu, johon mikään kirja ei olisi heitä valmistanut.

Elokuva on saanut hyviä arvosteluja ja neljää tähteä, mutta ei kyllä mennyt meidän top listalle. Sekavaa teinisekoilua: leffa 17 vuotiailta - 17 vuotiaille. Ei oikein leffan komedia meihin uponnut. Juoni olisi ollut hyvä, mutta olisin tykännyt, että elokuva olisi esitetty realistisempana. Annan 🌟🌟.


Kiitos Smartson ja AF Anytime hauskasta kampanjasta!

Rekisteröitymällä Smartsoniin voit sinäkin päästä tuotetestaajaksi. Smartsonissa on testattavana maksuttomia ja maksullisia tuotteita, mutta sinä itse saat päättää mihin kampanjoihin haluat yrittää mukaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...