torstai 28. toukokuuta 2020

Pikku pikku vessamme

Yhteistyössä Buzzadorin kanssa sain testattavaksi Libresse PureSensitive Ultra+ Normal Wings kuukautissiteitä ja PureSensitive Normal pikkuhousunsuojia. Samalla voin esitellä teille meidän yläkerran kompaktin mini wc:n. Lattiapinta-alaa wc:ssä on vain noin neliön verran ja kattokin on vino, mutta ei tuon reilu 180cm miehenkään tarvitse vessassa kumarrella, eikä polvet ole ovessa kiinni.







PureSensitive Ultra+ Normal Wings: Haluat varmaankin siteen, joka tuntuu mukavalta kuukautistesi aikana, varsinkin jos intiimialueesi iho on herkkä. Ja kun olet liikkeessä, haluat siteesi pysyvän paikoillaan. PureSensitive™ Ultra+ – side on suunniteltu juuri tähän – ainutlaatuinen SecureFit™-ominaisuus varmistaa, että side muotoutuu kehosi muotojen ja liikkeiden mukaisesti, jotta voit tuntea olosi itsevarmaksi ja keskittyä päivääsi tuntien olosi varmaksi.

PureSensitive Normal: Yksinkertainen tapa, jolla saat intiimialueesi pysymään kuivana ja raikkaana, on käyttää pikkuhousunsuojaa. Haluat varmaankin valita tuotteen, joka on hellävarainen intiimialueesi iholle, varsinkin jos intiimialueesi iho on herkkä. Osana V-Care™-tuotesarjaa sen päällysmateriaali on erityisen hellävarainen, mikä auttaa ehkäisemään kutinaa ja hankausta.

Ihoystävälliset materiaalit suojaavat hellävaraisesti intiimialueesi herkkää ihoa
  • Erityisen hellävarainen päällysmateriaali ehkäisee kutinaa ja hankausta
  • 0 % yleisiä allergeenejä*, 0 % hajusteita ja 0 % väriaineita ihoärsytyksen vähentämiseksi
  • SecureFit™-ominaisuus tarjoaa saman varman suojan kuten Libresse aina
  • *Allergeeneistä, jotka löytyvät EU:n säätelemän 26:n allergeenin listalta
Nämä PureSenritive ominaisuudet ovat juurikin niitä mitä itse pidän siteissä tärkeänä. Pidin tuotteista. Hyvä imukyky. Siteet istuivat hyvin, pysyivät paikoillaan ja olivat miellyttävän tuntuisia. 
Siteen tärkeänä ominaisuutena pidän myös, ettei side saa kahista. Ai, että se on ärsyttävää kun kävellessä kuulet itse tuon kahinan. Vielä, kun kehittäisivät pakkausmateriaalin, josta ei lähtisi niin kovaa ääntä avatessa. Jokainen siteen käyttäjä voi varmaankin samaistua Siskonpedin terveysside-sketsiin. Eihän kuukautisten pitäisi olla mikään nolo juttu, mutta kyllä sen silti haluaisi pitää ihan omana tietonaan. 

Tästä pääset tilaamaan ilmaisen Libressen intiimipesugeeli näytteen.

Buzzador on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin mukaan, joissa saa tuotteita maksutta (tai edullisemmalla hinnalla) testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Buzzador perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan. Tuotteista tulee kertoa oma rehellinen mielipide ja jakaa kokemuksia tuotteista myös eteenpäin. Buzzadorina olen päässyt testaamaan mm.: Vileda siivousliinoja, Air Wick tuoksukynttilöitä, Veet Easy Wax vahausmenetelmää, protoiinipatukoita, värikyniä.

keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Lunta, leipomuksia ja puutarhan kuulumisia

Palataanpa vielä viime viikkoon. Hihii, nämä kuvat on ollut jo viime viikon perjantaista asti täällä odottamassa julkaisua. 

Ei ihan ole vuodet toistensa kaltaisia. Viime vuonna tähän aikaa saimme nauttia helteistä, kun jäin äippälomalle. Omenapuut kukkivat ja otettiin masukuvia t-paita päällä.
Nyt sitten on joka päivä tullut rakeita ja viime viikon maanantaina satoi ihan kunnolla luntakin. Hetkittäin, kun aurinko on paistanut niin on saattanut olla ihan lämmintä, mutta ihan muutamassa minuutissa onkin taas tarvinnut toppavaatteita ja karvalakkia. 

Kasvihuoneisiinkaan en ole vielä raaskinut laittaa taimia kasvamaan, mutta salaatti ja porkkana ovat niissä jo sentään hyvässä kasvussa. Samoin raparperistä olen tehnyt jo muutaman piirakan. 












Tämä on kyllä ihan paras raparperipiirakka ohje

Mikropopcorneissa alkoi päiväys lähestyä. Keitettiin kinuskikastiketta, johon sulatettiin levyllinen suklaata ja vähän voita. Pyöräytettiin popparit tässä seoksessa, nosteltiin nokereita muffinssivuokiin ja jätettiin yön yli huoneenlämpöön kuivumaan. Oi nam, mitä herkkuja!

Äitien päiväksi tein kakun aineksista mitä kaapista löytyi. Valmistui Oreo-kakku. Ai, että tästäkin tuli hyvää!


Mukavaa loppuviikkoa kaikille! 

maanantai 11. toukokuuta 2020

Pikkujäbän aktiviteettilelu

Leevi on hyvin touhukas ja innokas kokeilemaan kaikkea uutta. Se on ihan onnessaan, kun saa osallistua kotiaskareisiin. Jo tiskikoneen avaaminenkin saa aikaiseksi ihanat riemun kiljahdukset. Kaikkia nuppeja, kahvoja, hakoja pitäisi päästä testaamaan, vemputtamaan ja pyörittelemään ja siitä se ajatus sitten lähti.

Pojan päiväunien aikana kaivettiin laatikoiden pohjalta rompetta ja tilpehööriä ja kiinnitimme ne vanhaan hyllylevyyn. Näin valmistui pojalle oma aktivointilelu mitä saa ihan luvan kanssa kunnolla räpeltää. Hyllylevyyn laitoimme vielä pienet jalat alle niin hörpäkkeen sai toistaiseksi otettua sisälle laittialla leikittäväksi. Hörpäkkeesseen on kiinnitetty mm. rikkinäinen nitoja, lapion kahva, amppelin koukku, pussi-hedelmäsoseiden korkkeja, vyön solki ja toimistotuolin pyörä. 
Kyllä oli tekele mieleinen yllätys pojalle. Kierrätysaskartelua. <3










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...