tiistai 25. helmikuuta 2020

Päiväunien aikana

Konehalli ympäri ja puoleen väliin hevosten laidunta niin poika on unessa. Jäbä on vihdoin ruvennut nukkumaa päikkäreitä paikoillaankin olevissa vaunuissa, mutta tuon pienen kävelyn se vaatii. Aamun ekojen päikkäreiden aikana siivoan tallin ja tänään innostuin askartelemaan. Pääsiäinen, kun on tulossa niin sahasin pupuperheen. Jotenkin ajattelin nuo vielä käsitellä, mutta en vielä tiedä miten.



Askartelu keskeytyi hetkeksi ja vaati pienen kävelylenkin, että pääsin taas hommaa jatkamaan.



Hioin pupuja ulkona Kisun seurassa. Ihana ilma! Aurinko jo lämmittää.  <3 

Saa olla tarkkana minnekkä jalkansa laittaa. Meillä on vihdoin alettu ryömimään. 

Päivän ekojen päikkäreiden jälkeen oli vuorossa lounaan valmistus pojalle. Vauvan ruoat teen aika lailla itse, mutta kyllä meillä silloin tällöin valmis piltti-ruokiakin syöpötelläään. Tänään nappasin pakkasesta valmistamiani munakoiso-bataatti nappeja, valmiiksi kypsytettyjä broilerin jauheliha napin ja kalttasin joukkoon muutaman kirsikkatomaatin. Ripaus mustapippuria, sipulijauhetta ja valkosipulijauhetta. Nam nam, hyvin maistui. Olisi maistunut itsellenikin.

Sydämellistä ruokaa pojalle (8kk).



Eilen bongasin pihaltamme kukkivan orvokin ja Tippa-heppa heittäytyi hiekkatarhaan pötköttelemään; kevät se nyt on.

torstai 20. helmikuuta 2020

Vinkki hiihtoloman käyntikohteeksi

Heipsis. Ajattelin esitellä teille olkkarin uudet valaisimet, mutta kävikin niin, että ainakin toinen lampuista menee vaihtoon. Lamppu oli sen näköinen, kun olisin itse vanhaa lamppua yrittänyt vähän tuunata (silti olisin saanut itse siistimpää jälkeä aikaiseksi). En kyllä ymmärrä miten sellainen lamppu on päätynyt myyntiin! Nyt odottelen nettilampulta vastausta kuinka palautus Saksaan tapahtuu. Toivottavasti pääsen pian lamppuja esittelemään.

Kerronpa teille sitten vinkin ihastuttavasta hiihtoloma kohteesta. Pieni yhteistyöhommeli on tulossa Havin kanssa, mutta siitä myöhemmin lisää. Kävin kuitenkin tämän tiimoilla Riihimäellä Havin outlet myymälässä. Tykästyin! Voi miten kiva myymälä! Kuin aikuisten karkkikauppa. Voin todella suositella tuolla käymistä! Etenkin, jos olisi juhlat tiedossa niin suuntaisin tuonne!








Käykääs tykkäämässä Koivikon Katveen facebook sivuista niin näette mikä eläin on tällä kertaa hiippaillut pihapiirissä ja käynyt kuvauttamassa itsensä riistakamerassa. 😉 
(Sivupalkin riistakamera tunnisteesta voit myös katsoa mitä muita eläimiä täällä on näkynyt). 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...