sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Kevättä odotellessa

Kevään tulo otti hieman takapakkia ja miltein joka päivä on tullut lunta. Ensi viikolle on onneksi luvattu todella kauniin näköisiä päiviä. Jospa sitten lumet alkaisi saamaan lopullisesti kyytiä. Kylmyys jo riittäisi.

Olemme suunnitelleet alakerran wc remonttia ja purettiin sieltä jo kalusteita pois. Nyt odottelemme uusista kalusteista tarjouspyyntöä ja yritetään päästä ratkaisuun wc:n pintamateriaaleista. Kivoja vahtoehtoja olisi niin paljon, että meinaa olla valinnan vaikeutta. 

Pellollamme on ollut ihana hankikanto, joten olemme tehneet taaperon kanssa metsäretkiä pellon toiselle puolelle metsään. Retkillä ollaan nähty mm. bambin pissaa, pattipuu, ketun ja hiiren jälkiä ja heinäpaaleja. Omaan takapihan puolen hehataarin metsäämme olemme rakentaneet piilopaikka majaa.
Kärrylenkit ja hevostouhut on taaperosta ollut nyt erityisen mieluisia ja kärrylenkeille ollaankin lähdetty ihan taaperon omasta toiveesta. <3 Vähän ollaan jo pääsiäisaskartelujakin tehty.

Tänä vuonna ajattelin pistää siemenet tooosi aikasin itämään. En vain ole saanut aikaiseksi, kunnes nyt vasta. No ei onneksi vieläkään myöhäistä ole. Laitoin itämään chiliä, paprikaa ja tomaatteja.







Helppojen jogurtti-ruisrieskojen ohje löytyy keittiöblogista.


Tällaista meille kuuluu tällä kertaa. Onko teillä vielä paljon lunta?
Löytyiskö teiltä postaustoiveita? Mistä haluaisitte minun kirjoittavan postauksen? :)

sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Halkoholistin syntymäpäivät

Appiukko on taas puuhastellut ja hakannut meille ihan valtavan määrän polttopuita. Polttopuukatoksemme on aivan täynnä halkoja. Aika sissi! Tästä kiitokseksi järkkäsimme hänelle pienet synttärikekkerit puuteemalla.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...