torstai 11. helmikuuta 2021

Hymyä päivääni

Postilaatikolla käymisestä tulin hurjan hyvälle mielelle. Päijät Media yhteisön perustajajäsen P.S. Never Stop Smiling - Johanna Huhtanen oli järjestänyt meidän yhteisön jäsenten kesken yllätysarvonnan ja minä olin sitten onnekkaasti tämän voittanut. 

Johannalla on tuore verkkokauppa Smiling Design, jossa hän myy tekemiänsä korvakoruja, avaimenperiä ja sisustusmagneetteja. Johannan tarinan verkkokaupan perustamisesta voit käydä lukemassa tästä
Jokainen tuote valmistetaan alusta loppuun käsin (poislukien mahd. metalliosat), joten se on aina omalla tavallaan ainutlaatuinen. 

Sain ihanan kultaraitaisen, tumman marmorisen avaimenperän ja samalla kuosilla kaksi magneettia. Nämä tuli kuin tilauksesta. Avaimeni kaipasikin kaunista avaimenperää. Olen myös miettinyt, että juurikin pari magneettia jääkaapin ovessa voisi olla kivat, että saisi vaikka lapsen piirroksen siihen esille tai postikortteja.

Kiitos Johanna!




Ps. Smiling Design verkkokaupassa on ystävänpäivä tarjous voimassa sunnuntaihin asti. <3

maanantai 8. helmikuuta 2021

Värien lajittelutehtävä taaperolle

Blogini tulostettavaa materiaalia varhaiskasvatukseen linkkilista on ollut kovin tykätty. Vaikka olen hoitovapaalla niin voin hyödyntää linkkilistaani nyt myös oman puolitoista vuotiaani kanssa. Kun laminoin tulosteet, saan niistä kestäviä ja voin käyttää materiaalia myös töihin palatessani. 

Tulostan tulosteet Epson ecotank tulostimella jonka syksyllä itselleni hommasin. Voin todella suositella ecotank tulostinta! Sain kaupan päälle kahden vuoden ilmaiset musteet. Olen tulostanut jo ihan hirmuisesti, mutta mustetta on kulunut vain hyvin vähän. Saas nähdä saanko ilmais etua edes hyödynnettyä.

Tulostin tänään lapselle Totschooling sivuilta Ruskea karhu, ruskea karhu mitä sinä näet värien lajittelutehtävän. Poju tykkää kaikista etsimis leikeistä. Piilotin nuo eläimet ja löydettyään poika toi ne omiin koteihinsa värien mukaan. (Vink vink kolleegoille: totkmannilla näyttäisi olevan kuramatot tarjouksessa vain 1,99€ tarratauluiksi).


Käytiin myös pojan kanssa sen suosikki leikkipuistossa, jossa on ihana paloauto. Tuollainen paloauto pitää varmaan kotipihaankin yrittää tehdä.


Omassa pihassa poika innostui vielä leikkimään Tippa hevosen jumppapallolla. 


Tällaista puuhastelua meillä tänään. Mitäs teillä on tehty tänään?

lauantai 6. helmikuuta 2021

Joulumme ja uusi vuotemme

Vanhan läppärimme piti olla koko ajan piuhan päässä ja sen vuoksi akku alkoi jo toistamiseen turvota ja vaarana oli, että se räjähtäisi. Kävimme nyt ostamassa uuden läppärin ja tällä kertaa Cromebookin. Toivottavasti saisin nyt postauksiakin kirjoitettua tiuhempaan tahtiin. <3  Totuttelua tämä uusi läppäri kyllä vaatii ja pitäisi löytää mieleiset tekstin ja kuvan käsittelyohjelmat. Toimivia ohjelmia saa suositella! Blogin ulkoasuakin pitäisi muokkailla, kun jostain syystä sivupalkki ei meinaa lataantua millään. 

Kevät on jo kovasti mielessä, mutta palataanpa kuitenkin jouluun ja uuteen vuoteen. Blogi, kun toimii itselleni myös päiväkirjana, jota on kiva aina välillä selailla ja muistella mitä on tullut tehtyä. 

Olimme oma ehtoisessa karanteenissa ennen joulua, jotta uskallettiin viettää meillä joulua isovanhempien kanssa. Tämä oli Leevin toinen joulu. Vime vuonna poika oli vielä niin vauva, että ei se oikein vielä joulusta mitään ymmärtänyt. Olisi ollut niin surullista, jos olisimme viettäneet aattoa ihan vain keskenämmme. Leevi rakastaa olla huomion keskipisteenä ja voi, että se nautti, kun tapahtui kaikkea uutta jännittävää. Lahjojen jakaminen ja avaaminen oli tietenkin päivän kohokohta. Hurjan kivoja lahjoja saimmekin! <3

Uutta Vuotta vietimme siskon perheen kesken. Olen kyllä vähän rakettien ostamista vastaan, mutta pitihän sitä muutama ostaa pojan ihmeteltäväksi. Väriloistosta hurmioituneena poika hokikin pam pam pam nukahtamiseen saakka. 










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...